Originally posted by ofc
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Da, se poate si pe 1 zi.
Comment
-
Eu am euro 4 si pe chitanta aia de la mol de unde am luat rovigneta scrie euro 3 deci nu stiu cum calculeaza astia.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Eu din cate stiu treaba sta asa:
Anul trecut tot ce era peste euro 2 plateau la fel adica euro 2 sau euro 4 era taxat la fel.
Today nu mai exista diferentieri la rovigneta in functie de clasa de emisii poluante. Toti platesc la fel(mi se pare ca nici capacitatea cilindrica nu mai conteaza).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Pai si de ce ati platit asta?
Cam unde ma pot opri gaborii sa intrebe de ea cand nu mai gasesti 50 m asfalt fara gropi?
Asta nu e taxa de drum, din asta nu ar trebui facute drumurile?
Cu banii stransi anul trecut ce drumuri au reparat?
Nu o s-o platesc NICIODATA
Comment
-
In teorie orice taxa - atentie taxa nu impozit este o mica mare diferenta intre cele doua- trebuie cheltuita numai pentru scopul pentru care a fost pusa. De la teorie la practica este diferenta foarte mare in Romania asa ca niciodata nu o sa putem intreba ce s-au facut cu banii si mai ales sa refuzam plata intrucat nu au fost cheltuiti cum trebuie.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Pentru identificarea clasei de emisie poluante, verificati din certificatul de inmatriculare pozitia 10.Codificarea data de ultimele doua caractere ale numarului de omologare.EURO 2-X1;X2;X3;X4;X5;X6;Y1;Y2;Y3. EURO 3-D3;E3;R3. EURO 4-E4;R4.Incepand cu 22082006 toate versiunile sunt EURO 4(LA BENZINA)
Comment
Comment