Si totusi care e pretul corect?
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ultima data cand am luat rovineta , baiatu de la statia de benzina de unde am luat-o mia zis ca nu se mai tine cont de euro si ca toti platesc la fel , si cea mai mica este pe 7 zile , care costa 11 lei , daca mai tin bine minteMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by Lucianitos View PostUltima data cand am luat rovineta , baiatu de la statia de benzina de unde am luat-o mia zis ca nu se mai tine cont de euro si ca toti platesc la fel , si cea mai mica este pe 7 zile , care costa 11 lei , daca mai tin bine minte
Comment
-
Poti merge o luna asa si nu te amendeaza nimeni. S-a trecut la tipul nou de rovignete si de aia nu se gasesc.
Comment
-
-
Asa TWeetY indeamna lumea la ilegalitati
Cristi_LCD te duci al statia peco sau la posta sau de unde ai luat rovigneta si le ceri o copie a bonului fiscal...Eventual sa puna pe acea copie o stampila si sa scrie conform cu originalul.E bine daca stii luna la care ai luat-o (si eventual ziua).Pe urma fa-ti si tu o alta copie ca sa fie ...Uite acum imi fac si eu o copie dupa chitantasigpic
Comment
-
Eu am gasit rovinieta sambata 19 iulie ( la rompetrol pe malul Cibinului in spate la Scandia, in Sibiu), si a costat ( pentru logan 1,5 dci) 102,37 ron., pe 1 an . Acum 1 an a costat 72,16, deci o scumpire semnificativa cam de 50%.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
Comment