If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dar după tine ...de cine aparţine centura?? Bucureşti sau Ilfov?
Crezi că mă interesează denumirea?
Oricum..eu o plătesc pe tot anul şi numai stau să îmi pun astfel de întrebări.
Comunicat de presă
02.12.2013
Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, începând cu data de 01.12.2013 au fost puse în funcţiune patru (4) noi puncte fixe de control pentru verificarea rovinietei, amplasate în judeţele: Timis, Călărasi, Tulcea si Brăila.
Astfel, începând cu luna decembrie 2013, vor fi funcţionale 33 puncte fixe de control pentru verificarea rovinietei, la care se adaugă un număr de 14 puncte mobile.
CNADNR SA
Se inmultesc punctele de verificare/camerele video fixe.
La numerele provizori nu trebuie rovinieta , de curand mi-am luat un logan II si mam dus pana la tara si inainte de a iesi din oras am oprit la peco pentru amo lua rovinieta , doamna de la peco mia spus ca nu imi trebuie la numere provizori.
Opel Vectra A 1995
Logan Preferance 2009
Logan Editie Limitata 2014
In 2005 am mers o luna moca, mi s-a spus ca nu e nevoie de rovinieta. Am oprit la prima benzinarie ca era becul la benzina pe rosu inca din reprezentanta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment