aseara 21.08, dupa o zi fffoarte lunga si grea de munca, ma indreptam spre BUCURESTI(acasa), cum autostrada ma oboseste destul de tare am decis sa o iau pe drumul vechi Drajna-Lehliu, cand am ajuns in acea intersectie de la Lehliu bariera era deja pusa , dar un baiat(MARTOR) foarte amabil dintr-o dubita mi-a facut semn ca ma pot baga si eu in rand, asa ca nu am stat prea mult sa ma gandesc la ce o sa se intample si am intrat, bineinteles i-am multumit... avarie.. toate cele, am zis ca mai dureaza pana se ridica bariera asa ca am oprit motorul, dupa vreo 4-5 minute s-a trezit domnu' "POLITIST" din fata mea sa imi controleze actele(din cate am aflat mai tarziu colega cu care era i-ar fi spus: "uite-l si pe smecherasul din spate cum s-a bagat"), m-a anuntat ca o sa imi retina permisul pentru 30 de zile, dar nu am putut sa ma impac cu ideea ca voi pleca acasa fara permis, i-am spus ca nu o sa semnez nimic pentru ca nu mi se pare normal cum a procedat, asa ca dupa ce s-a ridicat bariera la oprit pe baiatu din spate(cel care mi-a facut semn) cu dubita sa il puna martor, mai apoi eu m-am dus la martor sa stau de vorba cu el , dar politistul a venit dupa mine si fara nici o retinere ia trantit usa si la rugat sa plece, dupa ce ne-am ceratat 20-30 min ca la TV si-a chemat colegii, dar spre surpinderea mea nici lor nu li s-a parut corect cum a procedat colegu lor asa ca ei si-au vazut de treaba mai putin "POLITISTUL" care a fugit repede acasa inainte ca eu sa plec din acel loc, imediat m-am dus la sectia din LEHLIU(doar ca intre timp ia anuntat si pe ei, erau pregatiti ce sa imi spuna), unde la fel de revoltat iese un domn politist si imi spune: daca nu va convine decizia aveti dreptul de a face contestatie, dupa sute de repetari "nu plec de aici fara permis" am decis sa semnez si sa iau acel PV, asa ca l-au sunat pe acest "POLITIST" sa nu mai stea ascuns si sa vina cu PV, inainte de a semna PV a inceput sa imi spuna ca el are multi dusmani in LEHLIU si nu poate ierta pe nimeni, am dreptul de a face contestatie, dar el oricum o sa se apere... tot acest circ a durat cam 3 ore
din cate am inteles pentru a face contestatie trebuie sa ma duc la LEHLIU dupa la Calarasi, de la 18 ani numai pe drumuri sunt, chiar nu imi permit sa imi iau avocat sau sa umblu prin judecata si alte orase, ma poate sfatui cineva cum sa procedez ? ce sa fac ?
edit: LUCREZ CA SOFER
din cate am inteles pentru a face contestatie trebuie sa ma duc la LEHLIU dupa la Calarasi, de la 18 ani numai pe drumuri sunt, chiar nu imi permit sa imi iau avocat sau sa umblu prin judecata si alte orase, ma poate sfatui cineva cum sa procedez ? ce sa fac ?
edit: LUCREZ CA SOFER
Comment