Permis Auto Cu Cerneală Invizibilă

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Permis Auto Cu Cerneală Invizibilă

Peste câteva zile, românii vor avea un nou permis de conducere. Documentul ce va conţine multe elemente de siguranţă, astfel încât să fie aproape imposibil de falsificat, este tipărit cu cerneală invizibilă.

Primele carnete de conducere vor vedea lumina tiparului pe 6 octombrie. Cei care au gândit sistemele de siguranţă ale acestui nou permis auto au “bătut” datele personalizate ale şoferului în profunzime, cu ajutorul laserului. Pe noul document apar două fotografii ale conducătorului auto, din care una este gravată laser. Mai mult, cerneala cu care este tipărit permisul auto este invizibilă, informaţiile înscrise acolo putând fi observate doar la lumina ultravioletă. De asemenea, dacă sunteţi bolnav, dacă aveţi lentile de contact sau aţi făcut modificări maşinii personale pentru că aveţi un handicap, nu mai aveţi cum să ascundeţi. Toate aceste date vor apărea pe noul carnet de conducere, starea de sănătate a şoferilor figurând sub forma unui cod de cifre.

Întrebările din mecanică, necesare

Proaspăt introduse în chestionare, întrebările din mecanică i-au nemulţumit pe candidaţi, care au spus că nu le văd rostul. Comisarul Dan Moşescu, şeful Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, a explicat: “Într-un chestionar se regăseşte o singură întrebare din mecanică. Viitorii şoferi trebuie să ştie să-şi verifice nivelul uleiului, apa, lichidul de frână, să-şi cunoască maşina".

Sursa: Libertatea
    Attached Files

Adica ne schimbam permisele?
    ca nu inteleg

ps: faza cu mecanica: am vazut de la cineva ca a primit o intrebare legata de carburator....pai cum daca majoritatea-s pe injectie?
    Last edited by Tudor; 5 October 2008, 15:44.
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu se schimba nimic, fiecare cand ii vine randul il schimba.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Permisele astea noi nu-s faine. Mie personal imi plac mai mult cele vechi. Daca nu se vede numai la ultraviolete atunci asteptam o ora pana domn politai verifica permisele. NASPA!!!
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

La cat se pricepe garcea,zice ca ala nu-i permis si iti baga si o amenda )
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Din asta o sa am eu?
            Ca urmeaza sa dau pentru el)
            sigpic
            !

Comment

Sincer nici mie nu imi plac si nu inteleg de ce le schimba
              drive with speed than you die fast

Comment

Dar schimbarea.... E o procedura simpla , nu ?

Comment

Da..Vreo saptamana de alergat dupa acte de cacao si stat la cozi interminabile. Suntem in romania si noi suntem in subordinea si la cheremul functionarului public, platit din banii nostrii, nu invers.. Atat de simpla e procedura de schimbare
                  Fuarte Nervos !!!

Comment

Sunt mult mai faine astea noi.Din pacate nu pot sa il schimb numa in 2015.

Comment

Le-au aratat si la TV parca sunt mai faine ca astea de acum dar nu imi fac iluzii ca am de asteptat pana in 2018.

Comment

Si eu tot pan in 2018 :P
                        scuze de off

Comment

Sunt atatea greseli in primul post incat as cere stergerea topicului...Dar ma rog. Credeti ce scrie in presa. Treaba voastra

Comment

Permise in format nou ne lipseau, ca in rest avem de toate!
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Avem si strazi )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google