Pot Circula Daca Mi-a Expirat Perioada De Pedeapsa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pot Circula Daca Mi-a Expirat Perioada De Pedeapsa

Deci... Azi imi expira cele 30 de zile de suspendare a dreptului de a conduce iar pentru a ridica permisul trebuie sa merg la Brasov.

Intrebare: pot circula saptamana asta pana vineri cand cred ca ajung la BV? Care e amenda? Mi se poate intampla si altceva? Se socoteste ca inca nu am permisul pana nu il ridic?

Cu ceva timp in urma l-am avut si eu suspendat.Cand am mers sa ridic permisul, nu au vrut sa mi-l dea pentru ca nu aveam dovada dar politistul de la ghiseu mi-a spus ca pot sa circul fara nici o problema pentru ca a trecut perioada de suspendare iar din motive obiective permisul a trebuit sa ramana la ei.Ulterior, am gasit dovada si mi l-au eliberat.

Comment

Daca azi expira, de maine ai drept de condus, daca mergi fara permis, amenda ca nu ai actele la tine.

Comment

Poti sa circuli si in 30 fara probleme. Sie eu am avut suspendat si in 30 deja circulam fara probleme.
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

Tin sa-ti aduc aminte ca condusul fara permis este de natura PENALA, nu contraventionala.....Alegerea ta prietene

Comment

Cum fara permis???
            I HAVE A !sigpic

Comment

Nu este adevarat, una e sa nu ai permis si alta e sa nu-l ai la tine.
              Am spus si in celalalt topic dublat, pentru ca nu am avut dovada cand am mers sa ridic permisul, politistul nu a vrut sa mi-l dea dar mi-a spus ca pot circula fara nici un fel de problema pentru ca este la ei dintr-un motiv obiectiv.

Comment

E panala cand nu detii permis ..Cand nu il ai la tine e contraventionala....Asa stiu eu

Comment

Penal daca te opreste daca nu...E penal doar in constiinta ta.Daca sa terminat pedeapsa poti circula...Cum s-a mai spus mai sus in cel mai rau caz amenda ca nu ai actele la tine

Comment

Penala )))))))))).....Si daca mi-am lasat toate actele acasa ma baga la puscarie ce-mi face.Verifica daca ai permis,si ori iti da o avertizare,ori iti da o amenda ca nu ai actele la tine.Dar nu e penal nimic.
                    @iuli81oar daca esti prins,iei amenda.Dar nu cred ca te opreste cineva chiar azi.Eu m-as duce.Imi place sa risc .Bafta
                    sigpic

Comment

Mai bine iei un prieten, o ruda, un coleg de munca, cu tine ca sa iti conduca masina si ai scapat de orice amenda. Banuiesc ca scrie in regulament. Nu il am acum langa mine ca sa iti spun exact. Dar mai bine faci cum am scris mai sus.

te poate verifica prin statie si ei sa vada ca permisul tau este la ei.

numai bine!
                      sigpic

Comment

Multumesc de raspunsuri baieti!

Nu cred ca e vorba de nimic penal aici WLW... Am zis ca am avut permisul suspendat dar astazi expira perioada si de maine in mod normal pot circula din nou.

Intrebarea mea era de fapt ce risc daca circul fara el? De fapt, daca nu e semnat de ridicare a permisului la politie, cum apar la ei in calculator la o eventuala verificare. Faza e ca nu m-as duce din B pana la BV maine doar ca sa ridic permisul. As merge vineri ca sa si raman in zona

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                          Mai bine iei un prieten, o ruda, un coleg de munca, cu tine ca sa iti conduca masina si ai scapat de orice amenda....
                          Pt moment,asta-i cea mai buna solutie...Asa impaci si capra si varza.
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Pai de o luna ma aduce si ma duce soferul de la firma ca sunt pe traseul lui dar nu asta era ideea... Ma arde talpaaaaa

Comment

Mie mi-au suspendat din 1 septembrie o luna si pe 30 deja am avut permisul in mana. In ziua aia am fost o data dupa permis si nu mi lo dat pt ca nu avem dovada la mine. Am mers acasa am cautat dovada si m-am dus inapoi cu masina fara permis de conducere. Am parcat chiar in fata la politie si nimeni nu mi-a zis nimic, si erau politisti care mo vazt. Asa ca nu va ambalati asa de tare.
                              I HAVE A !sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google