Auzi WLW mai citeste si tu cartea cu legile de circulatie din cand in cand.
Pot Circula Daca Mi-a Expirat Perioada De Pedeapsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu am zis sa nu zici nimic, numai ca condusul fara permis atunci ii cu natura PENALA daca NU POSEDEZI un permis de conducere, sau permisul iti este SUSPENDAT. Dar daca tie iti suspenda permisul din 1 atunci pe 30/31 depinde de cati zile are luna respectiva poti sa-l scoti si sa conduci din ziua respectiva.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Pai, omu a-ntrebat daca poa sa conduca da oare voi ce raspuns i-ati dat?
Pe dovada de retinere apermisului scrie pana cand ai permisul suspendat.
Deci poti sa circuli fara probleme ca ai dovada la mana,daca ti-a expirat pedeapsa.(Ziua incepe la ora 0 si se termina la 24):CT-97-VIPsigpic
Comment
-
Merci de raspunsuri inca o data!
Astazi am sunat pe cineva la BV care a facut o verificare in baza de date (perioada a trecut ieri, pe 13). Apare ca e ok asa ca imi pot lua maxim amanda ca nu am permisul la mine. Sper sa nu am ghinionul asta. Oricum am venit cu masina la munca :P
Multumesc.
* daca doriti, se poate inchide
Comment
-
Cine ti-a verificat si unde ? Pt ca in baza de date figurezi cu permis oricand si undeva mai jos in aplicatie iti arata detaliat incidentele poate nu s-a uitat si mai jos "perioada de gratie" incepe in momentul expirarii dovezii... Gandeste-te de doua ori inainte sa pleci la drum...
Comment
-
Originally posted by playmo View PostChiar sunt oare singura care a inteles ce a zis WLW? Oh doamne...
ideea era ca daca ai suspendare pana pe 30... Pe 31 sau 1 ar trebui sa te apuci de condus
apropo... Nimeni nu POSEDEAZA permis
sigpic
Comment
-
Mai bine mai verifica o data . Mi-e mi-a spus un gabor ca atata timp cat ei nu trec in calculator ca ti-au eliberat permisul figurezi in continuare ca fiind suspendat . Sper sa se insele .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Poti circula fara sa ridici permisul daca perioada de suspendare a trecut!E chestie verificata acum 3-4 ani de un pieten care din lene timp de aproape un an nu a mers sa-si ridice"carnetul"!In cel mai rau caz vei primi amenda ca circuli fara acte la tine!Atat!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment