Imi cer scuze daca gresesc, dar tot am citit pe aici, si nu am gasit nimic care sa ma intereseze pe mine, si acela este: in momentul in care te opreste "garcea" pt nush ce chestie(am citit o gramada de chestii de care sa te iei de el), bun, dar cand totusi trebuie sa ii prezint actele, ce anume , MAI EXACT trebuie sa ii prezint. PERMISUL DE CONDUCERE, Buletinul si Certificatul de inmatriculare.
Asigurarea obligatorie si rovigneta trebuie se i le prezint?
Din cate stiu eu, asigurarea se prezinta in caz de accident, iar rovigneta este o TAXA DE DRUM, care nush daca domnu garcea are dreptu sa o controleze. Daca este asa(nu cunosc,dar banuiesc) as vrea sa imi aratati exact legea unde zice exact ce anume trebuie sa ii prezint lui garcea,si ce nu.
PS:daca s-a mai vb despre asa ceva,rog moderatorii sa inchida,si sa primesc un raspuns pe PM.Multumesc.
Asigurarea obligatorie si rovigneta trebuie se i le prezint?
Din cate stiu eu, asigurarea se prezinta in caz de accident, iar rovigneta este o TAXA DE DRUM, care nush daca domnu garcea are dreptu sa o controleze. Daca este asa(nu cunosc,dar banuiesc) as vrea sa imi aratati exact legea unde zice exact ce anume trebuie sa ii prezint lui garcea,si ce nu.
PS:daca s-a mai vb despre asa ceva,rog moderatorii sa inchida,si sa primesc un raspuns pe PM.Multumesc.
Comment