Ce Acte Ii Prezentam Politistului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

-hartia albastra cu insemnul "100" in cazurile fericite , sa fii sigur alegi alta culoare "verde" tot aceeasi suma "100" sau varianta "suna un prieten"

Comment

Cosmin la noi varianta cu suna un prieten nu mai merge dupa scandalul de acum 2 ani cand au fost arestati 40 de politisti, multi dintre ei au fost luati la numar, probabil sa ciripeasca sa pice un "cap mare".

Incercati cu poze gen Washington, Eminescu, Caragiale, Blaga sau diverse muzee din Europa
      sigpic

Comment

Originally posted by yrman View Post
        Doar ce m-am intors de la notariat,
        Yrman,,data viitoare cand te mai duci la notarul la care ai fost sa il intrebi daca legalizeaza si copii dupa talon si C.I a masinii sa vezi ce zice si apoi sa postezi si aici..sau il poti suna la telefon.
        Cred ca am fost destul de concis la ce am spus mai sus,,adica ce se poate si ce nu legaliza.
        Singura chestia care mi-a scapat a fost cea cu PERMISUL ca dupa ala nu s-au facut copii legalizate nicaieri,,dar dupa C.I personala s-au facut copii odata de catre unii notari pt ca nu exista un text de lege sa interzica asa ceva si fiecare notar facea sau nu asa ceva,,dar acum se mai fac decat in cazuri exceptionale iar restul sunt interzise de lege( referitor la C.I personala).

Comment

Bai nene, ce talent aveti de a merge pe aratura...
          Intrebarea era: daca te opreste politia si ii arati copii legalizate dupa documente, iti da amenda sau nu iti da amenda?
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Vitriol,,cred ca am fost destul de clar,,Nu ai voie sa faci copii legalizate dupa permis si C.I personala(decat in cazuri deosebite),,deci daca te prind cu din astea iei amenda.
            Daca faci copii legalizate dupa TALON si C.I a masinii atunci nu iti da amenda,,ca doar astea doua ai voie sa le legalizezi!

Comment

Una este sa poti sa le legalizezi si alta e sa aiba valoare in fata politistului. Ca sa scurtez, asa cum am zis si pana acum: nu ai la tine documentele in original, primesti amenda pentru neprezentarea documentelor.

Comment

Deci eu daca as fi cel care te opreste si imi prezinti niste hartii A4 stampilate si cu timbru te-as sanctiona...cate magarii se fac si pe la unii notari...
                sigpic

Comment

Cred ca am fost destul de clar....mai clar de atat nu se poate si ma repet ultima oara::

--Ai voie sa legalizezi Talon masina si C.i a masinii,,deci au valoare in fata politistului
                  --Nu ai voie cu copii legalizate dupa C.I personala si Permis,,dar numai fac legalizari dupa cele doua acte nici un notar...ca asa prevede/interzice legea..,,,aici am incheiat discutia asta!!

Ps...
                  Deci eu daca as fi cel care te opreste si imi prezinti niste hartii A4 stampilate si cu timbru te-as sanctiona...cate magarii se fac si pe la unii notari...
                  ..
                  Valeriu,,cu tot respectul te intreb ceva....Daca tu imi dai o procura facuta la notariat ca sa iti conduc masina ta si sa fac ce vreau cu ea si ma opreste Garcea si vede ca nu este masina mea personala,apoi ii prezint procura de la notariat ce zici,,ma aresteaza sau ma lasa in pace?
                  Last edited by Ivan Marian; 22 June 2011, 17:13.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                    Este foarte valabila COPIA LEGALIZATA dupa talon, permis ,C.I si alte cele..deci pe viitor numai vorbiti in necunostinta de cauza!
                    Deci daca mai sustine magarii politaiul ca nu ai voie cu COPII LEGALIZATE ii arzi una peste ochi cu actele/foile din dotare...Va ajung notariatele pe care le stiu si mai si lucreaza neamurile mele prin ele inclusiv si sotia,,,,sau mai vreti sa va dau si exemple ca mai toti de care v-am spus mai sus umbla dupa ei cu COPII LEGALIZATE si de cate ori ia oprit politia nu au intampinat probleme!!
                    Ai zis lipsa documente..in cazul asta copiile legalizate tin loc de ORIGINAL..original pe care la vazut notarul si se considera act perfect valabil...
                    [B]
                    Se mai fac copii legalizate dupa C.I decat in cazuri EXCEPTIONALE,,adica pt cei care pleaca si fac studii in strainatate si alte cele pe acolo,,dar trebuie ca persoana sa justifice SCOPUL acelei hartii/copii legalizate.

Nu se fac copii legalizate (( aici ma refer la actele masinii )) dupa : PERMIS,ASIGURARE,ROVIGNETA..si se fac dupa TALON si C.I ( cartea de identitate a masinii )!
                    Pt Silviu 143.....

Deci repet,,dupa TALON si C.I a masinii puteti face copii legalizate,,si puteti intreba la un notar sau politist!
                    NU NU se fac copii dupa actele plastifiate si sa va spun de ce...Nu se pot verifica de catre notar sau angajati autenticitatea acestora pt ca exista unele chestii care se verifica doar cu actul normal,,De exemplu nu se poate verifica STAMPILA pusa pe un act daca este reala sau nu,,mai exact i se verifica daca i se sterge un pic tusul acesteia sau diferite chestii referitoare la fotografii,,etc.
                    Yrman,,data viitoare cand te mai duci la notarul la care ai fost sa il intrebi daca legalizeaza si copii dupa talon si C.I a masinii sa vezi ce zice si apoi sa postezi si aici..sau il poti suna la telefon.
                    Cred ca am fost destul de concis la ce am spus mai sus,,adica ce se poate si ce nu legaliza.
                    Singura chestia care mi-a scapat a fost cea cu PERMISUL ca dupa ala nu s-au facut copii legalizate nicaieri,,dar dupa C.I personala s-au facut copii odata de catre unii notari pt ca nu exista un text de lege sa interzica asa ceva si fiecare notar facea sau nu asa ceva,,dar acum se mai fac decat in cazuri exceptionale iar restul sunt interzise de lege( referitor la C.I personala).

Unde amume ai fost destul de clar? Pana acum nu ai facut decat sa te dai dupa cum a batut vantul.
                    Asa ca sa stii si tu, si poti sa-i intrebi si pe vecinii aia care au frati si surori notari, poti sa legalizezi orice hartie vrei tu, daca eu vreau sa legalizez o copie dupa bonul fiscal de la McDonald's, notarul ala o sa mi-o legalizeze. Daca eu vreau sa legaliz o copie dupa C.I., ba, notarul ala o sa-mi legalizeze copia, iar copia aia, nu va avea decat valoare de o copie conforma cu originalul, atat si nimic mai mult.
                    Last edited by vitriol; 22 June 2011, 17:24.

Comment

Vitriol conform teoriei tale se LEGALIZEAZA ORICE,,,,dar nu si bonurile de la Mc"
                      Am zis in POSTUL 45 ce era de zis cu specificatia UPDATE..,,,dar ca de obicei tu scoti in contest ce vrei tu,,adica ce am scris eu mai in urma.

Pe tine personal te iau de mana data viitoare cand ne intalnim si o sa mergem la notari straini si nu la neamuri deale mele sau pe unde mai lucreaza sotia mea si o sa intrebam.

Dar tu pe ce te bazezi cand spui asa ceva,,carei teorii sau SURSE argumentezi aici?
                      Poti sa raspunzi la intrebarea asta de mai sus?

Daca vrei sa iti pun aici o lista cu ce ai voie sau nu sa legalizezi si lista cu toate domeniile de activitate si nu doar despre masini,,dar o dam in OFF topic!!!

Singura chestia care mi-a scapat a fost cea cu PERMISUL
                      ...am si zis unde am gresit,,,cu permisul,,restul sa imi zici tu iar!

Comment

Mariane, tu nu intelegi fondul acestei probleme.
                        Nu se legalizeaza o carte de identitate, un certifcat de inmatriculare sau un permis de conducere, ci se legalizeaza o copie dupa acestea, asta inseamna ca acea copie este una fidela dupa cartea de identitate, si nu prezinta modificari, adaugiri sau stersaturi. Cum am mai zis, o copie legalizata este conforma cu originalul.

Daca vrei, hai s-o luam asa: Vine unu' la notar si zice:
                        - sarumana, vreau sa-mi legalizati si mie o copie dupa buletin.
                        Notarul ia buletinul si zice:
                        - da, sigur. Rodico, treci si fa o copie xerox dupa buletinul domnului.
                        Vine Rodica cu copia dupa buletin:
                        - gata, uitati.
                        Notarul se uita pe buletin, se uita pe copie, se uita pe buletin, se uita pe copie si la un moment dat zice:
                        - sa moara mama, astea doua sunt la fel. Cu stampila pe care o voi pune eu acum, ma jur pe familia mea ca copia asta dupa buletin, este la fel ca buletinul.
                        Last edited by vitriol; 22 June 2011, 17:41.

Comment

Ps.....
                          Valeriu,,cu tot respectul te intreb ceva....Daca tu imi dai o procura facuta la notariat ca sa iti conduc masina ta si sa fac ce vreau cu ea si ma opreste Garcea si vede ca nu este masina mea personala,apoi ii prezint procura de la notariat ce zici,,ma aresteaza sau ma lasa in pace?
                          Daca ii prezinti si certificatul de inmatriculare da...te lasa in pace...asa zic eu
                          sigpic

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                            - sa moara mama, astea doua sunt la fel. Cu stampila pe care o voi pune eu acum, ma jur pe familia mea ca copia asta dupa buletin, este la fel ca buletinul.
                            deci tu ii dai cu buletinul/C.I personal intruna...
                            tu crezi ca nu stiu ce este aia o copie legalizata si cum se face ea...Cred ca sotia mea a facut mii de copii din astea...si eu am mai asistat la ele cand eram delegat la notariatul unde am lucrat!
                            Dar facem in alt fel,,,eu personal te iau frumos,,merg cu tine la notariatul sotiei si iti fac copie dupa talon si dupa C.I a masinii ,,,iti platesc astea 2 gratis si daca te opreste Garcea si iti da amenda eu personal ma duc si platesc banii dupa urma amenzii!!
                            Ce zici te bagi??

Da Valeriu te lasa in pace..dar te lasa in pace si daca ii prezint talonul in copie legalizata ca originalul il opresti tu,,de frica sa nu ti-l pierd ( de exemplu )!

Pe unde am lucrat ca sofer am avut dupa mine si talonul masinii in original dar si copii legalizate dupa acesta ca firma nu vroia sa imi dea originalul dupa mine si prefera treaba asta..

Ps...te mai intreb inca odata.....
                            Dar tu pe ce te bazezi cand spui asa ceva,,carei teorii sau SURSE argumentezi aici?
                            Last edited by Ivan Marian; 22 June 2011, 18:00.

Comment

Offf... bine...
                              Nu e nevoie sa mergem la niciun notar. Eu am o stampila cu numele meu pe ea, am un registru, si pot sa fac si eu treaba aia pe care o face notarul. Adica imi copiez o hartie si o legalizez.
                              Hai ca o iau si eu ca tine acum, ma infatuez si eu, ca vad ca nu merge altfel. Ce zici, oare stiu ce vorbesc?

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                                Eu am o stampila cu numele meu pe ea, am un registru, si pot sa fac si eu treaba aia pe care o face notarul. Adica imi copiez o hartie si o legalizez.
                                Cum sa nu o faci,,doar cand vei deveni notar vreodata atunci da!
                                Dar nici notarul insasi nu isi poate face actele singur ca nu are voie,,deci se duce la alt notar!
                                Pana atunci sa vii la mine sa iti fac asa ceva,,dar dai de un suc/bere ca si eu am stampile destule de la firma si registre cate vrei!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google