In Romania nu trebuie sa existe "PREZUMTIA DE NEVINOVATIE" , ci "prezumtia de vinovatie", pentru ca asa trebuie abordata rasa asta de "oameni"...
Ce Acte Ii Prezentam Politistului?
Collapse
X
-
E ...si mai e o vorba,,decat sa fii OFF TOPIC cu 150 de posturi mai bine ai 2122
Foarte bun simt al observatiei mai ai referitor la contorizarea posturilor mele Felicitari
Si mai e inca o vorba @mcornel,,daca taceai si tu ramaneai mai filosof ca mine,,dar in felul asta vrei sa fii si tu in evidenta!
Deci restul e Can Can si @Vitriol mergem si la un nene de al tau politist dar mergem si unde vreau eu apoi.
Tot tu in alte posturi ii apostrofai si ii faceai incapabili pe politisti si mai spuneai ca fac si abuzuri in NECUNOSTINTA DE CAUZA /LEGE si acum ii ridici in slavi ca sunt ATOTSTIUTORI!!
Deci ia o decizie,,sunt sau nu capabili politai sa aplice legea ca la carte?
Comment
-
Unu la mana, pe tine ar trebuie sa te intereseze cum e de fapt. Eu deja stiu.
Doi la mana, chiar daca ii apostrofam si ii faceam incapabili, ei sunt cei care iti dau amenda daca nu ai actele la tine, nu notarul, judecatorul sau sotia judecatorului.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Pai si crezi ca se merita sa ajungi in fata judecatorului doar pentru ca te incapatanezi sa nu ai la tine talonul in original?
O sa te coste benzina pe care o consumi cat umbli, mai mult decat amenda aia (care este vreo 67 de lei in 48 de ore).Last edited by vitriol; 23 June 2011, 12:26.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment