Cand ma oprit politia mi-a cerut : permisul si talonul
Ce Acte Ii Prezentam Politistului?
Collapse
X
-
acum hai sa fiu eu ala rautacios!in primul rand eu asa procedez si nu promovez nimic!dar asta e tara in care traim si trebuie sa ne supunem unor "reguli"!sper sa fiu inteles:permis,buletin,talon,asigurare si o mica atentie in functie de infractiunea comisa!sper sa nu mi-o luati in nume de rau!asta prezint eu;)"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Nu le mai dati mita pentru orice fleac...d-aia ne-am invatat aiurea ca mentalitate...ai calcat stramb, platesti. Simplu. Ne-am invatat sa-i ridicam in slavi pe occidentali dar noi nu facem nimic sa ne schimbam
Eu NU dau mita. Platesc amenda, suport consecintele si gataIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
In ordonanţa privind circulaţia pe drumurile publice, nr.195 /2002, modificată, completată si republicată, este stipulat faptul ca, conducătorul auto are obligaţia de a prezenta pt control următoarele documente: permis de conducere, actul de identitate, certificatul de înmatriculare, si alte documente prevăzute de lege, in aceasta categorie intrând asigurarea rca si rovigneta; ce cere organul pt control, asta ţine de motivul pentru care te-a oprit.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
Ok ! am sa va spun pe scurt un abuz: un politist..(de la Crasna) cere permisul, certificat...etc...unui sofer (tatal meu), fara ai prezenta motivul pt care a fost oprit....se duce in borcanul lui acolo....apoi vine la masina si anunta conducatorul autovehicului ca ii retine permisul pe 3 luni pe motiv ca nu a oprit la calea ferata (nu are bariere)situata la vreo 100 m de Postul de politie(borcan). Taicamiu oprise se asigurase si a plecat , insa in urma lui se declansase semnalele luminoase ( semn ca se apropia un tren).Cand ia cerut actele,NU IA FOST PREZENTAT MOTIVUL, clar a fost un abuz dupa mine....politistul, (ca sa fie acoperit)...l-a oprit si urmatorul sofer ....care a ajuns la trecerea de cale ferata mai tarziu si nu vazuse faza...la pus sa semneze procesul verbal (ala bomalau si el a semnat ..de frica sa nu-i faca si lui ceva)..si uite asa saracu om s-a ales cu amenda,puncte si permisul suspendat degeaba. de asta intreb acest aspect foarte important,Suntem obligati sa prezentam permisul, daca nu nis-a prezentat motivul? fiindca mi-am dat seama ca de fiecare data cand m-a mai oprit si pe mine cate vreun politist NICI UNUL NU MI-A PREZENTAT MOTIVUL!
Comment
-
@SSO:
Poate ca-i era sete politaiului.
Eu odata am fost oprit de un ruralist. Mi-a cerut actele si eu imediat l-am intrebat ce s-a intamplat? Replica a fost: aaa, nimic, control de rutina... Eu i-am raspuns: credeam ca era ceva mai grav! Am ridicat geamul si am plecat.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
nah ca acum chestia cu neprezentarea motivului devine perfect legala
Comment
-
ce aberatie ... cu treaba cu motivul sa fie legala . NEAPARAT MOTIV dupa parerea mea . M-au oprit vineri noaptea (acum o sapt) la intrarea in Pitesti de pe Autostrada pe varianta spre Bascov dar au fost cuminti si au prezentat frumos si au spus si motivul (armele) si s-au holbat in portbagaj cu toate ca putea sa le am langa bancheta din spate Eeee ei si-au facut treaba (am prezentat permisu` si talonu`)1.6 MPi Icy White
Comment
-
am o intrebare voi cum faceti ii prezentati actele sau i le inmanati....cum credeti ca e mai bine sa facem sa i le inmanam sau sa i le preziti de la tine din mana . El cand te opreste iti zice va rog sa imi prezentati documnetele si nu zice sa i le inmanezi.
Comment
-
Pe mine ultima oara cand m-a oprit politia a fost anu asta in luna februarie atunci am luat si amenda 250ron pentru rovineta.M-a tras un politist pe dreapta si m-a controlat un nenea de de la ARR,mi-a cerut permis buletin talon asigurare si rovineta.Din cate am inteles si am si vazut nu cred ca sa sco chestia cu controale de rutina asa este cel putin in lugoj si imprejurimi , te opreste si cere:permis talon asigurare.Si am o intrebare pentru cei care se contrazic daca sa arate sau nu permis chiar daca este oferit sau nu motivu pentru care am fost opriti , sunt curios cum mai face politistu diferenta intre un sofer cu permis si unu care pur si simplu s-a plictisit de bicicleta si imprumuta masina lu vecina fara a avea permis de conducere ?Last edited by Rudy; 11 August 2009, 14:35.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Originally posted by aarmand View Postam o intrebare voi cum faceti ii prezentati actele sau i le inmanati....cum credeti ca e mai bine sa facem sa i le inmanam sau sa i le preziti de la tine din mana . El cand te opreste iti zice va rog sa imi prezentati documnetele si nu zice sa i le inmanezi.
.................................................. ....................
(2)Participantii la trafic sunt obligati ca, la cererea politistului rutier, sa inmaneze acestuia documentul de identitate sau, dupa caz, permisul de conducere, documentul de inmatriculare ori de inregistrare avehiculului condus, documentele referitoare la bunurile transportate, precum si alte documente prevazute de lege.
.................................................. ......................
Deci nu conteaza cum isi exprima politistul cererea, tu trebuie sa-i inmanezi documentele cerute.
Comment
Comment