Caut Avocat - Accident Usor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut domnilor
    santi39 spune-mi si mie ce scrie pe pv. ce a scris politia si dupa schema de pe verso explicane cum sunt desenate masinile si in ce pozitie si sigur iti dau o idee de contestatie.

Comment

salut gelica75
      nu stiu ce art. e invocat in PV, nu l-am semnat si nici nu l-am citit (greseala mea, eram prea nervos)
      acum sunt la serv. disera fac o schita a accidentului, o scanez si postez
      merci

Comment

fa o scanare si la pv daca vrei sa scapi si sa numai scri.
        atunci pe diseara.

apropo eu nu sunt avocat dar codul rutier il mananc la micul dejun .
        Last edited by gelica75; 28 January 2009, 16:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca nu i-a ridicat permisul pe loc inseamna ca nu l-a incadrat la neacordare de prioritate ci la nerespectarea distantei fata de vehicolul din fata.
          Ieftinache 4 puncte amenda si 3 puncte de penalizare (cat un radar de bun simt)
          Greseli facute:
          1. Pentru accidente usoare (doar avarii) nu trebuie sa astepti venirea echipajului ca esti obligat sa tragi vehicolul (vehicolele implicate) si sa eliberezi drumul. Daca se poate deplasa singur, te duci frumos la circa si acolo iei dovada si celelalte.
          2. Chiar daca nu esti de acord cu cele inscrise in PV ceri sa noteze obiectiunile tale si apoi il semnezi.
          3. Daca ai lasat masina in drum si ai mai facut si "galagie" este logic sa te scoata vinovat... O chestie elementara la noi sa-ti "arati muschii". Politistul nu are nimic de pierdut daca tu "contravenient" nu semnezi procesul verbal si mai faci si atmosfera. Din doua motive
          - procesul verbal intocmit este un inscris oficial in timp ce pe "vorbe" n-ai sa poti argumenta credibil in instanta.
          - intotdeauna celalalt sofer implicat va confirma in instanta ca martor afirmatiile politistului din PV
          si daca nu sunt declaratii cu schite, cu atat mai mult in situatia data esti "tapul ispasitor"
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

imi cer scuze gelica75, aseara am ajuns tarziu acasa. Sper ca le-a incarcat

Comment

era dimensiunea prea mare
              Attached Files

Comment

cum adica 2 banda de langa trotuar???? in schita politiei
                sigpic

Comment

acum cand am refacut schita facuta la politie am scris eu gresit 2 la banda de langa trotuar

Comment

Logic e ca EA e vinovatul pentru ca nu s-a asigurat la schimbarea benzii...logica , din pacate e un lucru dificil la noi, mai ales in ceata din capul...organelor
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

santi frate mi se pare mie sau eviti sa arati PV cum am vb. ieri ca urmeaza sa ii faci scanarea sa vad si eu ce spun politisti .

Comment

@santi ai facut poze la masina?
                        Daca da ni le arati si noua... ca e simplu chiar daca e asa cum spui tu ca ti-a taiat fata se vede clar directia in care s-au infundat tablele.
                        Daca directia arata ca tu ai fost cel cu viteza mai mare n-ai ce comenta, Politia are dreptate, te multumesti cu 100 lei amenda si 3 puncte de penalizare. E mai grav daca nu ai CASCO ca va trebui sa-ti repari masina pe banii tai....
                        sigpic
                        Ambition 1.5 dc

Comment

@santi39:
                          In primul rand imi pare rau pentru ce ai patit tu si masinuta ta.
                          In al doilea rand, in caz de accidente usoare, politia nu face poze. Pe baza declaratiilor stabileste vinovatul. Daca tu consideri ca ai nevoie de poze in instanta, le faci singurel. Daca esti asigurat casco, face asiguratorul.
                          In al treilea rand, prioritatea nu este data de faptul ca te afli pe banda 2. In regulament scrie clar ca la schimbarea directiei de mers sau a benzii de deplasare ai obligatia sa te asiguri pentru a face manevra respectiva in deplina siguranta. Din ceea ce ai povestit tu, doamna soferita exact acest lucru nu l-a facut. Poate ca s-a grabit sa intre pe banda 2, fara sa se mai uite in oglinda.
                          Ideea este urmatoarea: ea trebuia sa se asigure la intrarea pe banda 2. Fa contestatie.
                          Bafta si drum bun, fara evenimente nedorite!
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

gelica75, Nu stiu articolul invocat in PV, (eram prea nervos, nu am citit PV-ul si nici nu l-am semnat). v-am mai spus in al doilea post al meu in pag 1.
                            Cum primesc PV prin posta il scanez si postez.
                            Poza la masina mea postez diseara, poza cu masina ei nu am.
                            la mine infundatura in tabla este la muchia umflata a apripii dreapta fata deasupra rotii (nu stiu termenul tehnic), la ea zgarietura incepe pe portiera stanga spate aprope de aripa laterala stanga spate si se continua cu infundatura aripii laterala stanga spate dar mai moderata decat la mine

Comment

nu stiu santi ce sa spun cand o sa primesti P.V. prin posta poate o sa fie prea tarziu pt contestatie .

Comment

de ce? depui contestatia la termenul legal, adica dupa ce primesti procesul verbal...daca tanti si-a facut amsina pe casco, treaba ei...iti da tie rca-ul daca asa hotaraste instanta
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google