e clar cine e vinovatu'.
Caut Avocat - Accident Usor
Collapse
X
-
da seba este adevarat ce spui tu dar o sa fie tarziu daca politaiul respectiv isi aduce aminte sa trimita pv. dupa 15 zile o sa fie prea tarziu pt santi sa mai faca contestatie pt ca in conformitate cu art. 105 din codul rutier are la dispozitie numai mult de 15 zile sa faca contestatie dupa acest termen este pa .
Comment
-
saracul om cred ca a zis destul de clar ca nu are procesul verbal iar dvs Gelica ati vorbit din ce in ce mai intepat cu el total aiurea. nimeni nu isi aduce aminte dupa x zile sa trimita ceva, o trimit imediat ca nu au ce sa faca cu ea iar daca nu, poate sa prezinte dovada de cand a primit-o si sa se foloseasca de ea chiar si asa.
Comment
-
Termenul de contestatie curge de la primire chiar daca a fost de fata la intocmirea procesului verbal dar nu l-a semnat: (ordonanta 2/2001)
Art. 31. - (1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânarii sau comunicarii acestuia.
Asa ca este in termenul de contestatie 15 zile de la data confirmarii de primire.sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
da playmo mai bine sa ma injure acum decat sa ii para rau sa stea culcat pe o ureche si sa treaca alea 15 zile sa bata fierul cat este cald si sa sti ca ca eu am inteles foarte bine situatia lui santi39 si incerc sa il ajut cat de mult pot ,apropo sa sti ca nu vb aiurea te rog frumos mai usor si dovada daca nu merge cu masina poate sa o arunce nu ii este de nici un folos nicaieri asa ca ....
Comment
-
santi pana la urma tu ce ai patit fiind gasit vinovat? am inteles ca nu ai procesul verbal dar de ce tambalaul? ai ramas fara permis? sau doar vrei sa ti se repare masina pe rca-ul ei? daca ai doar puncte de amenda si/sau puncte de penalizare nu merita sa te complici cu contestatii.(parerea mea)
Gelica :
e dovada datii de cand a primit actul de care are nevoie prin posta, cum adica sa o arunce daca exista un termen limita?
a-i zice "frate mi se pare ca eviti" nu cred ca il ajuta cu nimic si 'incurajarea' ca "frate pana iti vine prin posta s-ar putea sa fie prea tarziu" la fel nu cred ca il ajuta cu nimic.
nu am zis ca vorbiti aiurea asa ca mai jos cu nasucu si cu afirmatiile de genul : "mai usor" ca pana una alta suntem colegi si trebuie sa ne respectam.
Comment
-
Originally posted by gelica75 View Postda playmo mai bine sa ma injure acum decat sa ii para rau sa stea culcat pe o ureche si sa treaca alea 15 zile sa bata fierul cat este cald si sa sti ca ca eu am inteles foarte bine situatia lui santi39 si incerc sa il ajut cat de mult pot ,apropo sa sti ca nu vb aiurea te rog frumos mai usor si dovada daca nu merge cu masina poate sa o arunce nu ii este de nici un folos nicaieri asa ca ....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
incep sa cred ca nu am cu cine discuta. cine a jignit pe cine? poate e nevoie de o vizita la dex pentru a inlatura confuzia
daca citeam? zi-mi te rog unde scrie ca santi a ramas fara permis. sau sa imi zica altcineva de unde s-a inteles ca el a ramas fara permis? am citit threadul cap coada de 10 ori si nu vad nicaieri sa fi zis santi ca a ramas fara permis.
Comment
-
in codul rutier ce scrie ? vad ca tu esti mai presus de orice lege in tara asta...intelegi ce vrei , eu nu ma mai chinui sa iti explic.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-playmo, nu cred ca fac tambalau, am incercat sa aflu parerile voastre cu privire la incident
-nu am prmisul suspendat, dar ma deranjeaza rau sa fiu eu gasit vinovat in conditiile in care doamna de cateva ori mi-a declarat verbal ca este vina ei inainte sa ajungem la sectie, fapt care dealtfel reiese si din discutia pe care am avut-o cu ea in fata polistului.
(din pacate to verbal)
- casco am dar cu fransiza, am fost si astia nu sunt de acord cu schimbarea aripii, au scris reparatie, ceea ce am refuzat (muchia aia de la aripa nu o sa iasa cum era in starea initiala inainte de accident asa cum e mentionat in contract)
- o sa pun si poza
Comment
-
treaba cu asigurarile casco si rca......inspectoru decide solutia tehnica....daca aripa e deformata pe o suprafata de 50% se inlocuieste daca nu se repara,iar daca lucrarea nu iese cum trebuie e vina servisului...oricum la accidente ca sa fiti siguri ca va schimba un element mai ajutati si voi elementu ala....sau vorbiti cu servisu sa dea nota tehnica, ca nu poate fi reparat...asta depinde de busitura...
nu mai posta mirc! citeste regulamentul!Last edited by Seba; 4 February 2009, 11:58.
Comment
-
nu am stat sa citesc tot, daca mai ai nevoiede avocat, contacteaza-ma, lucrez la un cabinet de avocat. Vinovatul, poate refuza sa iti dea asigurarea, ca urmare o poti obtine doar prin instanta. Cand poti, cabinetul este pe mihai bravu nr 510a, e o cladire verde langa una maro, mai exact sunt magazine cu piese auto aftermarket si multi turci, sau ma poti contacta pe mine Razvan Dincescu 0722212158
Daca intradevar este cum ai povestit, iti garantez eu de pe acuma castig de cauza, si onorariul evident nu v-a fi ceva mare, si eventual il v-a platii paratul. Stima !
Comment
-
va multumesc pt suportul acordat in special lui tomu, dar din pacate nemultumirea mea sa dezumflat pt ca a intervenit o problema - contractul meu de munca se va incheia in mod unilateral la decizia angajatorului - "dotorita problemelor financiare cu care se confrunta firma"
- deci nu prea mai am chef de contestatii
- art invocat in PV este art 54, neasigurare la schimbarea directiei de mers
Comment
Comment