Puncte Penalizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Puncte Penalizare

sal,am si eu o nedumerire punctele de penalizare de cand se i-au in considerare,de cand am savarsit fapta sau in momentul cand am fost instiintat prin procesul verbal,intreb pt ca mi-au venit niste radare fixe de acum vreo 5 luni.mersi

punctele se pun pe permis la momentul in care politistul constatator ti-a facut procesul adica din ziua in care a preluat filmul dupa video, ele expira la 6 luni daca in acest interval nu ai mai savarsit nici o abatere
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

asa cred si eu...ca atunci ai savarsit fapta, nu acum, dupa 5 luni. cu toate astea, nu imi amintesc sa fi citit ceva legat de asta in legislatie
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

mirelcristin,azi am primit si eu un asemenea plic,pe data de 01 09 2008 circulind in localitate cu 90 Km la ora.......stau acu si ma gindesc ce trebuie facut.....rog cei care au trecut prin asa ceva''cei cu experienta''sa dea ceva sfaturi.Merci mult.
        Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

vezi ca s-a mai discutat pe forum despre asta. nu mai stiu exact care topic. parca 'cum sa scapi de amenda?'.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

da,merci mult,am sa vad ce gasesc.
            Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

vezi ca scrie jos daca se gaseste ca ai mintit in recunoastere poti plati intre 9-20 de puncte amenda

Comment

cu ce sa minti?

Comment

cu transmiterea eronata a datelor referitoare la conducatorul auto...

Comment

aa..pai daca le completezi formularul cu datele soferului, si le trimiti prin curier cu plata la destinatie, si ei nu ridica coletul, ce o sa faca politia?

am vazut pe alt topic ca politia a refuzat sa plateasca taxele de transport la curier si s-a intors plicul la expeditor

Comment

pai iti zic eu ce iti fac or sa spuna ca nu ai transmis datele in termenul dat de ei...echivalent a 20 de puncte amenda

Comment

si cum dovedesc ei lucrul asta? eu le arat hartia care dovedeste faptul ca au refuzat ridicarea coletului, si acolo scrie si data. deci era in termen, dar ei au refuzat. ce puteam sa fac?

Comment

mda la chestia asta nu stiu ce sa zic dar in mod normal se trimite tot prin posta returul

Comment

Vad ca se merge pe langa subiect...daca trimiti prin curier si politia nu ridica plicul se va intoarce inapoi la tine iar politia va considera ca nu ai trimis datele solicitate iar amenda se va regasi in impozitul persoanei pe numele caruia e masina.Ca sa scapi de ea nu iti ramne sa ajungeti in proces cu politia....continuati discutiile aici
                            sigpic

Comment

@mirelcristin:
                              Nu ai de ce sa-ti mai faci probleme intrucat, conform legii, daca sanctiunea contraventionala nu este comunicata contravenieintului in termen de o luna, aceasta se prescrie.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google