sal,am si eu o nedumerire punctele de penalizare de cand se i-au in considerare,de cand am savarsit fapta sau in momentul cand am fost instiintat prin procesul verbal,intreb pt ca mi-au venit niste radare fixe de acum vreo 5 luni.mersi
Puncte Penalizare
Collapse
X
-
asa cred si eu...ca atunci ai savarsit fapta, nu acum, dupa 5 luni. cu toate astea, nu imi amintesc sa fi citit ceva legat de asta in legislatieDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
aa..pai daca le completezi formularul cu datele soferului, si le trimiti prin curier cu plata la destinatie, si ei nu ridica coletul, ce o sa faca politia?
am vazut pe alt topic ca politia a refuzat sa plateasca taxele de transport la curier si s-a intors plicul la expeditorDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
si cum dovedesc ei lucrul asta? eu le arat hartia care dovedeste faptul ca au refuzat ridicarea coletului, si acolo scrie si data. deci era in termen, dar ei au refuzat. ce puteam sa fac?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Vad ca se merge pe langa subiect...daca trimiti prin curier si politia nu ridica plicul se va intoarce inapoi la tine iar politia va considera ca nu ai trimis datele solicitate iar amenda se va regasi in impozitul persoanei pe numele caruia e masina.Ca sa scapi de ea nu iti ramne sa ajungeti in proces cu politia....continuati discutiile aicisigpic
Comment
-
@mirelcristin:
Nu ai de ce sa-ti mai faci probleme intrucat, conform legii, daca sanctiunea contraventionala nu este comunicata contravenieintului in termen de o luna, aceasta se prescrie.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment