Permise Anulate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Permise Anulate

am vazut la stiri ca se vor anula 3000 de permise de conducere in
    cazul arges
    e vreun mambru care e vizat de anulare?
    sigpic Alexandria

Speram sa nu fie . Eu am totusi un prieten vizat .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

mai exact e vorba de 3500! sau depinde unde am vazut fiecare stirea...
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

oricum sunt multe permise
        sigpic Alexandria

Comment

Sa inteleg ca acele permise au fost obtinute fraudulos si persoanele in cauza nu au in realitate acest drept?
          Asadar sunt 3000 (3500) soferi ...care nu sunt soferi? ooops...

P.S. Aici stirea:
          Știrile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iÈ›i oferă È™tiri interne È™i externe în timp real, È™tiri politice, È™tiri economice, mondene, sociale È™i din sport.

Si cand de gandesti ca sunt din multe zone ale tarii...
          Last edited by 77sky; 16 February 2009, 10:12. Reason: Automerged Doublepost
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Sunt convins ca au fost niste "scurgeri de informatie". Credeti ca daca ar lua la un control mai amanuntit pe tara, nu ar mai gasi astfel de cazuri?
            Oricum treaba asta are si un caracter benefic uneori . Trebuie sa recunoastem ca nu oricine este apt sa conduca un autoturism , iar consecintele pot fi grave. Si daca esti bazat pe tine, de ce sa apelezi la astfel de "obtiuni"?
            , sunt cu ochii pe voi !
            :thumbsup:

Comment

Sustin decizia domnului ministru.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

sa le anuleze ca sunt destui care nici nu stiu ce e ala volan si au permis
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

asa e si normal,sa le anuleze!plus ca ar trebui sa fie si amendati pt dare de mita!de aia vezi fel de fel de bombe de sosele!
                  "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Darea si luarea de mita sunt infractiuni prevazute de Codul Penal, art 255.
                    Asadar...pedeapsa poate fi inchisoarea, nu amenda
                    Actiunea in cauza e mult mai complexa, juridic, nu presupune doar anularea in instanta a acelor permise ci si sanctionarea in functie de gravitatea faptei, a faptasilor, fie ei "clienti" fie ei "furnizori" ai acelor documente false.
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Nu stiu de ce am impresia ca toata tevatura asta se va desumfla foarte repede. Vorbim de 3.500 de hotarari judecatoresti, apoi, implicit acel detinator de permis auto nu va fi tampit sa recunoasca, mai mult, legea il poate implica direct la anumite puncte penale. De aici rezulta o increngatura de obstacole care apar dat fiind justita romana si birocratia care o stim cu toti. Cum dovedesc ei cu siguranta cine a luat Permisul cu spaga si cine l-a luat pe bune?...sunt sigur ca din astia 3.500 unii au dat examen, altii nu...deci am serioase retineri in ceea ce spune ministrul. Inca o modalitate de a scapa de fraieri cu bombele aruncate in presa. Felicitari domnilor, iar bagati pumnul in gura si va spalati pe maini cu porumbei scosi mai mari decat voi
                      Last edited by darksid3; 16 February 2009, 12:41.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

se mai precizeaza ca din cei 3500 cu astfel de permise cativa au cauzat accidente soldate cu 20 morti si nu mai stiu cati raniti
                        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

sustin si eu anularea dar va fii foarte greu de dovedit.se va lungii mult si bine....pina nu se mai aude nimik,si se uita...ca deobicei in ROMANIA

Comment

fac pariu ca mai mult de 100 de permise nor sa anuleze si alea la citva fraieri care nu au cotizat la timp
                            baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

adica o sa-i anuleze permisul lui piedone, primarul de la nu stiu ce sector, care si-a luat in 2 saptamani toate categoriile?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google