If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
asa ma gandesc si eu , el zicea ca imi trimite prin posta procesul verbal impreuna cu poza , dar eu nu am oprit in fata masinii lui sa mi se vada numerele atunci cand pun pozitiile ...
un prieten de la rutiera a zis ca el nu a auzit de asa ceva ...agentu respectiv astepta sa-i dau ceva ..
Radu stai linistit.Cel mai probabil nu avea foaie de servici pe respectivul sector, poate era si in afara orelor de program si asta e un obicei de al lor sa mai sranga ceva bani.
Radu asa ceva eu unul nu am auzit!
Si in cel mai rau caz ,,doar nu i-ti trimite foaia a4 prin posta ca sa platesti amenda
Un proces verbal ca sa fie valabil pana la cap,,ca sa zic asa..trebuie sa fie si semnatura ta pe el si mai apoi daca ai sau nu obiectii referitor la ce a constatat agentul.
Si ca o completare,,,Dragalina este la 100 de km de Bucuresti.
Alex,,tu ca sofer platesti amenda si incasezi punctele,,nu firma sau proprietarul masinii.
Last edited by Ivan Marian; 6 September 2010, 12:11.
asa ma gandesc si eu , el zicea ca imi trimite prin posta procesul verbal impreuna cu poza , dar eu nu am oprit in fata masinii lui sa mi se vada numerele atunci cand pun pozitiile ...
un prieten de la rutiera a zis ca el nu a auzit de asa ceva ...agentu respectiv astepta sa-i dau ceva ..
nu neaparat .
daca nu are chef sa iti faca atunci PV poate sa nu iti faca.Are timp 6 luni de la data constatarii contraventiei sa il faca , si de cand l-a facut 1 luna sa ti-l comunice .Cat despre nevazutul numerelor de inmatriculare, probabil inainte sa va opreasca va dadea blitzuri , si asa se vedeau numerele de inmatriculare .Chestia asta se practica pe timp de noapte .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
nu mi-a dat blitz, i-am dat eu ca ma gandeam ca e accident sau ceva deci m-am dus poate mai mult cu faza lunga
prietenul meu de la rutiera zicea ca nu se vad numerele noaptea din cauza la faruri chiar daca aparatul radar e dotat cu infrarosii
salutare tuturor.vad ca nu s-a mai postat de mult timp aici asa ca vin eu cu ceva mai recent.miercuri, venind acasa pe drumul national care leaga orasul Rm Valcea de sudul judetului, pe un drum cu 4 benzi pe care stiam sigur ca limita e de 70 km/h , cum ies din peco am abia am atins viteza asta pe bord cand ma opreste domnu' politai ca am depasit viteza ( am detector radar, mi l-a detectat dar am franat prea tarziu) si imi zice ca pe acel sector de drum trebuia sa merg cu 50 km/h ( plus ca e in afara localitatii). in fine, mi-a facut procesul verbal ( dupa o cearta cu el) cu 6 puncte amenda si 4 penalizare.ce pot face?pot depune contestatie cumva?oricum amenda nu vreau sa o platesc nicicum. si imi mai zice ca in momentul in care de exemplu eu sunt oprit si pana imi face procesul verbal si semnarea, aparatul radar nu mai inregistreaza nimic ( au trecut cativa colegi de trafic cu peste 100 km/h). a avut dreptate? va multumesc si astept raspuns
pai azi am trecut pe acolo si intentionat m-am uitat dupa indicatoare.nu e niciun indicator.
niki B : crede-ma ca nu pot descifra doua cuvinte din procesul verbal, a avut ala un scris de.... abia mi-am dat seama cate puncte mi-a dat. contestatia la cat timp o pot depune dupa ce mi-a venit amenda?
sper sa pot intelege ceva si luni ma duc sa depun contestatie.nu vreau sa platesc ceva doar pentru ca a vrut un istet de "om al legii".multumesc pentru raspunsuri
salutare tuturor.vad ca nu s-a mai postat de mult timp aici asa ca vin eu cu ceva mai recent.miercuri, venind acasa pe drumul national care leaga orasul Rm Valcea de sudul judetului, pe un drum cu 4 benzi pe care stiam sigur ca limita e de 70 km/h , cum ies din peco am abia am atins viteza asta pe bord cand ma opreste domnu' politai ca am depasit viteza ( am detector radar, mi l-a detectat dar am franat prea tarziu) si imi zice ca pe acel sector de drum trebuia sa merg cu 50 km/h ( plus ca e in afara localitatii). in fine, mi-a facut procesul verbal ( dupa o cearta cu el) cu 6 puncte amenda si 4 penalizare.ce pot face?pot depune contestatie cumva?oricum amenda nu vreau sa o platesc nicicum. si imi mai zice ca in momentul in care de exemplu eu sunt oprit si pana imi face procesul verbal si semnarea, aparatul radar nu mai inregistreaza nimic ( au trecut cativa colegi de trafic cu peste 100 km/h). a avut dreptate? va multumesc si astept raspuns
citeste cu foarte mare atentie ce iti scriu.
urmareste OUG195/002 republicata. articolul 118 punctul 1
sa nu te lasi intimidat cu : contestarile se fac la tribunal. se fac cum spune legea intai la politie. (citeste) daca tu esti sigur ca ai dreptate du-te pana in panzele albe.
oricum daca ajungi in instanta 98% castigi. dar sa stii ca te inhami la un drum lung si cu macinare de nervi.
stii ca ai la dispozitie 15 zile sa faci contestatie ?
te-ai pierdut !!! daca nu poti citi un proces verbal (ilizibil)poti sa nu il semnezi. scrii la rubrica ta motivul si sa vezi ce frumos paleste "militianul"
o sa am in vedere aceste lucruri.luni ma duc si depun constestatie ( nu au trecut 15 zile) si o sa vad ce rezolv. am multi prieteni care nu au platit amenzi mai mici ( de genul meu), de cativa ani si nu le-a venit nimic acasa de plata.e posibil sa apara in cazier asa ceva in viitor?multumesc inca o data
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment