Originally posted by moses
View Post
Ajutor.Amenda Radar.
Collapse
X
-
Astazi am depus dosarul cu contestatia la judecatorie!Abia astept sa-l vad pe nesimtitu' ala!Mai am de asteptat citatia!O sa va spun ce am rezolvat!
La rubrica: alte mentiuni a scris: Recunosc fapta si refuz sa semnez! Eu nu am declarat asa ceva,deci alt abuz.Nici macar nu s-a recomandat nesimtitu',doar a cerut sa comunice viteza prin staie de la celalat agent!Pot sa dovedesc asta daca am martori?(in legatura cu rubrica alte mentiuni)Last edited by Dodo; 16 March 2009, 18:50.
Comment
-
Originally posted by Dodo View Post...La rubrica: alte mentiuni a scris: Recunosc fapta si refuz sa semnez! Eu nu am declarat asa ceva...
Asta le-a "potrivit" pe amandoua...Ceva de genul,2 la pret de 1.
Succes DODO!Sa ne tii la curent!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Lukas,o fi si cum spui tu,nu te contrazic.Dar odata ce semnezi(nu cred ca e cazul lui Dodo),ti-ai pus streangul de gat.
Odata,cand am refuzat sa semnez un p.v.(nu era pt radar,ci pt ca nu aveam farurile aprinse la intrarea in Sinaia)politistul a precizat in p.v. ca refuz sa semnez.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Acolo unde semnezi tu scrie "am luat la cunostinta". Deci n-are nici o legatura cu recunoasterea faptei de care esti invinuit.
Dodo, daca ai marori, dovedesti in primul rand ca politisul care a intocmit pv-ul nu e cel care a constat savarsirea faptei contraventionale, ceea ce va duce la anularea pv-ului.
In plus, trecerea de date care nu corespund realitatii (respectiv, el a scris ca recunosti desi nu ai facut asa ceva), duce de asemenea la anularea pv-ului.
Bafta!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Va spun din experienta:
Judecatorii nu-i prea agreaza pe politistii de la rutiera pentru ca la randul lor sunt soferi si dau de multi Garcea mult prea zelosi in trafic. Mai mult de 50% din pv-uri sunt anulate in prima instanta iar si mai multe in caile de atac.
Ce conteaza este sa te prezinti in instanta, sa nu fii arogant, smecheras sau sa incerci sa sfidezi instanta, chiar un pic umil e bine sa fii.
E bine ca plingerea impotriva pv sa fie facuta de cineva cu studii juridice.
Nu este nevoie de avocat.
Oricum judecata nu este ca in filme, politistul care a aplicat sanctiunea nu apare in instanta ci consilierul juridic al politiei, asa ca sunt slabe sanse sa "mori cu el de gat"
Comment
-
Eram la 200m de intrarea in localitate.Au cautat motiv de amenda!Au solicitat in mod abuziv rovigneta,nu mi-au comunicat articolul conform caruia am fost sanctionat,nu mi-au aratat ordinul de serviciu.....niste boi.Am sunat la IPJ si am reclamat faptul ca am fost abuzat de acest agent,dupa care,in scurt timp au plecat din locul respectiv si s-au oprit intr-o carciuma!Imi pare atat de rau ca nu i-am fotografiat!!!!
Comment
Comment