pai zice clar , national european adica E nu DN ... deci doar pe europene e obligatoriu sa mergi cu farurile aprinse.
Ajutor.Amenda Radar.
Collapse
X
-
stai linistit ca nu le-ai rezolvat. inca mai esti in vizor.
daca tu esti proprietarul masinii trebuie sa stii cui ai imprumutat masina in ziua respectiva, daca este masina inchiriata se stie cui a fost inchiriata iar daca este masina de servici se stie cine o conducea in ziua respectiva.
iar cu neridicarea de la posta este basm. astea sunt trimise recomandate (adica sunt urmarite pana la destinatie) iar cel de la posta o aduce la usa.
Comment
-
Is curios cum fac ei asta...
Spuneti-mi si mie, cum se dovedeste ca notificarea postala pentru scrisoarea recomandata ajunge la om in mana? Nici cum. Postasul sigur v-a marturisii ca a livrat instiintarea ca sa nu fie el cel vinovat, dar poate omul l-a scapat cand a scos din cutia postala alte plicuri si nu l-a observat...
O alta situatie: proprietarul masinii a inprumutat masina. Inprumutorul a fost prins de radar. Vine plicul, dar proprietarul nu doreste sa declare numele persoanei care a condus. Se ajunge la tribunal. Proprietarul autovehiculului inprumutat are martori cum ca nu se afla in acel moment in masina, si nici acum nu doreste sa declare numele persoanei care a condus masina. Cine va avea castig de caz?Last edited by DaniD; 10 April 2011, 22:38.
Comment
-
va fi pedepsit proprietarul masinii pentru ca ascunde identitatea celui ce a condus/nu ofera informatiile.pe instiintare zice clar:de trimis datele celui ce a condus ori daca nu vrei sa le dai,va fi pedepsit proprietarul cu amenda intre 9-20 puncte.cam asa ceva.
din moment ce nu dai datele sti ce te asteapta.ca scrie pe instiintare!
Numa' bine.poate gresesc si scapati de amenzi.dar asta e ce am inteles eu dupa ce am citit instiintarea respectiva.
Comment
-
Deja discutia o ia pe aratura.In practica nu sta asa, si mai bine spui cine a condus, decat sa o faci pe inteligentul si sa ascunzi identitatea celui ce a condus, ca masina aia nu a mers singura pe drum.Si se hotaraste proprietarul: ori el, ori altcineva, ori il tine pe nu in brate, ca masina a fost acasa, instanta are probe si o incaseaza proprietarul.Nu e chiar roz treaba in practica amenzilor...
Comment
-
Originally posted by DaniD View PostIs curios cum fac ei asta...
Spuneti-mi si mie, cum se dovedeste ca notificarea postala pentru scrisoarea recomandata ajunge la om in mana? Nici cum. Postasul sigur v-a marturisii ca a livrat instiintarea ca sa nu fie el cel vinovat, dar poate omul l-a scapat cand a scos din cutia postala alte plicuri si nu l-a observat...
O alta situatie: proprietarul masinii a inprumutat masina. Inprumutorul a fost prins de radar. Vine plicul, dar proprietarul nu doreste sa declare numele persoanei care a condus. Se ajunge la tribunal. Proprietarul autovehiculului inprumutat are martori cum ca nu se afla in acel moment in masina, si nici acum nu doreste sa declare numele persoanei care a condus masina. Cine va avea castig de caz?Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment