Ajutor.Amenda Radar.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aiurea cu chitantele alea...si au am avut "placerea" anul trecut sa imi spuna la plata impozitului ca nu am achitat doua amenzi....noroc ca am chitantele! faza dura....am facut rovinieta pe 7 zile luni acum...pe ea scrie ca trebuie sa pastrez un an dracia aia...in curand imi fac magazie la tara doar pentru hartoage! asa o fi si in Canada?!

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
      Melc se pare ca tu tot nu intelegi..nu ridici avizul..e ok..dar mai tarziu or sa vina acasa cu confirmare de primire si tot trebuie sa dea de cineva acasa odata si odata..sau mai tarziu or sa vina si aia mai oficiali decat postasul..cine stie..vezi si tu pe pielea ta ce se va intampla,dar sa ne tii la curent totusi!
      Iar daca nu dai datele celui ce a condus masina,,atunci suporti tu dandanalele,,ce vrei mai simplu de atat?
      Crezi ca noi stim acum toate legile pe de rost si ce vei pati daca faci aia si ailalta?
      Tu fa-le si fa ce crezi ,,dar sa ne zici si noua ca sa stim pe viitor ce patim daca facem ca tine!

Ps..din cate imi aduc aminte,,posibil sa ma insel,,propietarul este pasibil de parnaie pt ca refuza sa dea datele unei persoane care a comis o infractiune cu masina..Adica soferul plateste intr-ul final amenda..iar tu ca propietar o sa ramai cu buza umflata pt ca la inceput ai refuzat sa respecti legile in vigoare si ai ascuns niste magarii..adica ai fost complice sau ceva de genul!
      Mai bine intreaba un avocat daca e asa de nasoala treaba.

Da daaaaa!!! Cu Televiziunea vin si dau in direct sa fie rating-ul mare, sa fie ei siguri ca ai vazut. Poate dau si prin satelit, preferabil HD sa citesti PV-ul direct la TV. Hai sa fim seriosi.
      Last edited by darksid3; 13 April 2011, 19:47.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by PCH View Post
        aiurea cu chitantele alea...si au am avut "placerea" anul trecut sa imi spuna la plata impozitului ca nu am achitat doua amenzi....noroc ca am chitantele! faza dura....am facut rovinieta pe 7 zile luni acum...pe ea scrie ca trebuie sa pastrez un an dracia aia...in curand imi fac magazie la tara doar pentru hartoage! asa o fi si in Canada?!
        In Canada e mai simplu, aproape toate taxele privind masina sunt cumulate inr-o asigurare globala si mai departe aia dau bani unde trebuie.
        Nu spun ca aceasta asigurare poate deveni extrem de scumpa daca gresesti si faci belele pe drumurile publice.
        S-ar putea ca asigurarea sa te coste mai scump decat iti permiti, si vei folosi doar taxiul.

Acolo daca iti tai un cauciuc pe drum, nici un service nu iti va monta pe roata aia vreo guma pe care ai gasit-o tu prin garaj, mergi frumusel si aduci 2 gume IDENTICE si ti le pun aia pe puntea respectiva.
        Ca daca tu ai accident din cauza gumei de 2 lei pe care service-ul a acceptat sa ti-o monteze, serviceul e in pericol sa plateasca tot.

Originally posted by o8MeLC View Post
        in fine.. eu explic de 30 de ori ca nu ridic acel formular, nu semnez ca am luat la cunostiinta ca am o amenda si nu am acel formular si voi ma omorati ca imi da amenda 1000 de puncte pentru ca nu vreau sa dau datele celui care a condus masina. prin absurd mi se ia acea hartiuta pusa de postas pusa in cutia de scrisori in care imi spune ca am o recomandata inseamna ca imi da 9-20 puncte de amenda? (fiind masina pe numele meu si eu neavand carnet)
        Tu n-ai inteles: comunici sau nu datele, e treaba ta. Dar masina aia, cu numarul respectiv are agatata o contraventie cu poze, film etc., se va trimite PVC pe adresa proprietarului.
        Abia din acel moment trebuie sa faci orice sa nu intri in posesia PVC.
        Formularul ala de comunicare lasa o portita de scapare proprietarului, ca poate indica alt sofer sa ia punctele (eventual sa fie de acelasi sex cu ala din poza ).
        Amenda vine oricum.

Ieri am sunat o cunostinta de la militie si asa mi-a zis. Mai intreaba si tu.
        Last edited by mr.K; 14 April 2011, 10:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• m-am interesat si in 6 luni de zile daca nu se ridica acel formualr in care sa iei la cunostiinta ca ai amenda si ca trebuie sa trimit sau nu acel formular se prescrie.

Aceeasi problema se intampla si pe DN1 cand amenzile vin foarte tarziu si sunt foarte usor de prescris.

Daca vreti sa credeti puteti incerca, daca nu, le puteti lua.

Comment

• azi am avut ceva de rezolvat la FISC si am intrebat de treaba cu amenzile. mi-au spus ca in mod normal se prescriu in 5 ani dar daca primesti o somatie, o notificare, o instiintare se mai prelungeste pe inca 5 ani. asa ca grija mare
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Corect DAR asta se aplica daca Procesul Verbal a fost semnat de luare la cunostinta.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• legea este atat de curva in romania incat nu sti la ce te poti astepta.
                poti sa nu fi in tara si sa te trezesti la intoarcere cu un proces verbal in cutia postala.

Comment

• colegii...vreau si eu sa va intreb daca ma costa ceva sa fac o contestatie pentru o amenda?asta pentru cine a mai facut contestatie pana acum

Comment

• nu te costa nimic dar sa nu te repezi la tribunal.
                    primul pas se face conform OUG 195/2002

Art. 118

(1) Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiilor se poate depune plangere, in termen de 15 zile de la comunicare, la serviciul politiei rutiere in a carui raza de competenta a fost constatata fapta.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google