Am in total vreo 6 puncte,dar cred ca au expirat,si sunt curat cred.
Ajutor.Amenda Radar.
Collapse
X
-
Daca trimiti datele tale si nu o platesti nu scapi, intra la impozit. Asa ca, nu ai ce face, trebuie s-o platesti. E in jur de 65 lei amenda platita in 48h.
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostDeci pana la urma nu am scapare.Trimit datele mele,platesc si asta e.Oricum nu conteaza cate puncte imi da ca oricum nu fac eu prea des puncte.Ultimele puncte primite au fost anu trecut prin vara.Asta e.Multumesc mult pentru raspunsuri.Va salut.
@Rebe:cea cu 9-20 de puncte i se aplica tatalui meu in caz ca refuza sa trimita formularul.Asa zice legea x.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
In drum spre casa l-am intrebat pe un nene d-asta cu cashcheta cum aflu cate puncte am si mi-a zis ca nu am cum sa aflu. Mi-a zis ca o sa aflu in momentul in care o sa fac 15 puncte si o sa-mi vina instiintare acasa sa ma prezint cu permisul la ei, altfel nu am cum sa stiu... Deci m-a lamurit bustean, cred ca ati inteles si voi...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostIn drum spre casa l-am intrebat pe un nene d-asta cu cashcheta cum aflu cate puncte am si mi-a zis ca nu am cum sa aflu. Mi-a zis ca o sa aflu in momentul in care o sa fac 15 puncte si o sa-mi vina instiintare acasa sa ma prezint cu permisul la ei, altfel nu am cum sa stiu...
conform codului rutier romanesc, cel de toate zilele, orice posesor de permis de conducere se poate adresa in scris serviciului politiei rutiere care i-a eliberat permisul, si sa solicite situatia punctelor acumulate pana la data cand a formulat cererea; si trebuie sa primeasca raspuns tot scris.Last edited by moses; 24 February 2009, 21:12.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
Originally posted by moses View Posttipul era total pe langa...poate nu era de la rutiera...
conform codului rutier romanesc, cel de toate zilele, orice posesor de permis de conducere se poate adresa in scris serviciului politiei rutiere care i-a eliberat permisul, care este situatia punctelor acumulate pana la data cand a formulat cererea; si trebuie sa primeasca raspuns tot scris.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostUltima propozitie. Fii sigur :
.
@darkside3 crezi ca-s fraieri sa trimita plic in posta? Trimit recomandate ca s-au fript....sa-mi dovedeasca ca am primit...nu au cum sa dovedeasca
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment