Ajutor.Amenda Radar.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai daca nu-mi dovedesc ca mi-au trimis scrisoarea ce sa gasesc la primarie?Pe numele meu?Poate eu n-am condus in momentul ala...ei sunt obligati de Lege sa te instiinteze in nustiu cate luni apoi, daca esti instiintat si nu ti-au prezentat Procesul Verbal in 30 de zile, se prescrie...cam 10% din amenzile care se dau pe DN1 cu camerele de luat vederi sunt platite...restul de 90% ioc si nu au ce face pentru ca din start sistemul a fost prost gandit raportat cu legislatia
    Oricum in curand se face un an de la amenda timp in care am platit si impozitul si n-a fost nici o amenda pe numele meu la Financiara
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by Pacco View Post
      Deci pana la urma nu am scapare.Trimit datele mele,platesc si asta e.Oricum nu conteaza cate puncte imi da ca oricum nu fac eu prea des puncte....................
      Na stai cuminte, nu te stresa prea tare.
      Acelasi lucru l-am primit si eu (65/h in zona de 50) , trimiti datele tale si gata (eu le-am bagat prin fax).
      M-au ''prins'' in August 2008, acum vreo 2 luni mi-a ajuns acasa, am trimis-o completata la mom respectiv si de atunci nimic.
      Deci stai calm. Nu-i musai sa iei si puncte.

Comment

eu am o amenda de 351 roni din 2007 ,nu am primit plicul ....
        nu semnasem procesul verbal ,si tot imi vine de plata cu impozitul de la primarie
        anul trecut cand am platit impozitul le-am spus ca am facut contestatie la politie si astept rasuns,acum ce sa le mai spun?
        sigpic Alexandria

Comment

Ca nu ti-au raspuns la contestatie. )))

Comment

Deci,odata ajunse la primarie s-ar parea ca nu mai dispar.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

unii spuneau ca dupa 3 ani se sterg
              sigpic Alexandria

Comment

si ce? s-o "trosneasca" sanatosi le zici 100 de ani de-acu inainte, ca te judeci cu politia...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ar trebui sa se prescrie

Comment

.Chiar ma gandesc sa imi iau un detector.Eu nu pot sa ma abtin sa merg cu 50 si 90 in afara.E absurd.Mai ales noaptea cand e drumul gol.Pe DN1 trece o masina la 10 ore.Da asta e.Le-am trimis prin fax.Din cate am inteles au inceput sa vina recomandate pentru ca nu mai are statul bani,si mai scot din amenzi.Cand a venit postasul la mine,a zis ca 17 amenzi are doar la mine in bloc ).Deci e groasa treaba in ultimul timp s-au pus mai ales pe ridicat masini.Te costa o gramada de bani sa o iei.ATENTIE CEI DIN SECTORUL 2 si 3.Se ridica la greu.
                    sigpic

Comment

da dar dupa ce pun si camere fixe...ce mai putem face cu detectoarele?...ca deja vad ca sunt o multime...
                      http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                      жалюзи плиссе

Comment

Originally posted by Pacco View Post
                        ...in ultimul timp s-au pus mai ales pe ridicat masini.Te costa o gramada de bani sa o iei...
                        Si la noi asta e principala activitate a primariei in colaborare cu militia...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by SSO View Post
                          da dar dupa ce pun si camere fixe...ce mai putem face cu detectoarele?...ca deja vad ca sunt o multime...
                          Intram in stalpii de sustinere sa le bruiem,sau sa cada jos,daca nu dam cu cartofi in ele.
                          sigpic

Comment

Originally posted by SSO View Post
                            dupa ce pun si camere fixe...ce mai putem face cu detectoarele?
                            Sistem de navigatie sau mergi prudent, singurele solutii.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@pacco si sso: mergeti fratilor mai incet...care e problema?
                              Auzi sa intrii in stalpi

Comment

@Cezar:pe DN1 mergeam in afara localitatilor cu 120,si in localitati cu 80.Chiar ti se pare ca mergeam repede...Totusi era 2 noaptea si nu era nimeni pe strada.Rar treceau masini.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google