Ajutor.Amenda Radar.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred,e a treia amenda in ultima luna.Nu-mi vine sa cred.Nu am semnat nici un proces.Mai am depusa o contestatie la judecatorie.Dar la asta ce cai de atac am?Va tine cont instanta de abuzul lor?

Comment

• Acuma stii si tu bancul ala "cand zic trei ca esti beat te duci si te culci", poate ar fi cazul sa lasi contestatiile si sa mai respecti si tu legislatia rutiera.

Comment

• oricum ei tiau solicitat documentele,rovinieta etc,dar practic tiau dat amenda doar pt ca nu aveai lumina de intilnire pe timp de zi in afara localitati.
        sigpic

Comment

• Din cate stiu eu ...pozitia este lumina de stationare.

Comment

• salutare oameni buni !
            dodo unde te aflai mai exact cu masina pe ce sosea N,DNE sau drum comunal.
            in regulament se specifica folosirea obligatorie a luminilor de intalnire pe timpul zilei pe :autostrazi ,drumuri exprex,drumuri national europene atat in localitati cat si in afara acestora daca te aflai pe unu din drumurile astea te-a bufnit degeaba rasu si inseamna ca nu ai mai pus mana deloc pe regulament pacat ca uite acum nu te mai amendau politai .

Comment

• Asta nu este motiv de amenda!Acum,asta e!Regulamentul il cunosc destul de bine!

Comment

• Dodo,daca te aflai pe unul din drumurile enumerate mai sus de gelica75 eu zic ca era motiv de amenda.Vorbesc din proprie experienta.
                Last edited by D-FENS; 25 March 2009, 18:27.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• acum inca o problema... de ce va este asa greu sa mergeti tot timpul cu farurile aprinse?
                  pe inserate ,sau dimineata e foarte periculos sa circuli cu farurile stinse, ca sa nu mai zic de masinile ce au culoare gri sau asemanatoare carosabilului.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• din obisnuinta, folosesc luminile de intalnire pe orice drum as merge; cred ca e un lucru bun sa fii vizibil de catre ceilalti oriunde ai circula.
                    a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• salut,

unde poti plati amenda in afara de CEC si trezorerie?
                      Aveti idee de un cont sa o pot plati online sau la posta?
                      Better late than never, but never better late

Comment

• La Administratia financiara din sectorul in care locuiesti
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @lawmaster: Ar trebui sa fie mentionat contul pe spatele procesului-verbal.
                          Cel mai bine ar fi sa o platesti la CEC Bank.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• mersi mult.
                            Sper sa rezolv maine dimineata.
                            Dupa ce platesc amenda, mai vine ceva acasa?

Comment

• Nu mai vine nimic acasa.
                              Eventual mai trebuie sa trimiti chitanta prin fax. De unde e amenda?
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• amenda am luat-o in Talmaciu - Sibiu, iar domiciliul meu e in Slatina... si ma gandeam ca poate mai trebuie sa le trimit si o copie a chitantei...
                                Mersi mult pentru raspuns...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google