va place masina din poza?
Tuning exterior Logan
Collapse
X
-
parca e prea dintr-o bucata si culoarea pe ea si parasolarul ala fara nimik scris pe el....gentile nu-mi plac mai bine isi lasa capacele din fabrica ..o apreciez ca fiind o masina frumoasa dar cu mai mult bunb simt al exteriorului se putea mult mai bine ...no ofence e parerea mea
Comment
-
Culoare mere.. da parasolaru e exagerat si aripioarele dupa stergatoare sunt.... + jante imitatie OZ... Da are trapa mai....sigpic
Comment
-
ma sa mor eu masinuta mea o am simpla .. doar ce am schimbat pe ea bordu .. plasma 2 culori albastru si verde mi`am bagat si eu beculete pe pozitii .. becuri albastre la nr si o toba cu leduri rosii altceva nu`mi mai trebeAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
in fine sa zicem ca baiatul este la inceput .. cu timpul vin si modificarile perfecta la masinutza ;) vorba aia totul are un inceput ... iti iei masina ... bagi de 3 ori bani cat bagi intr`o casa intr`un anAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Nu-i prea pe gustul meu dar merge.Nu prea imi place cum ii sta cu eleronul ala asa mare.Oricum il apreciez pe baiat pt munca depusa.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by dogy_10asta e loganul ala de care sa discutat pe topicul cu jante oz sau nu....
vad ca nu mai are pe jante scris "OZ"Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment