Tuning exterior Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tuning exterior Logan

va place masina din poza?
    Attached Files

super tare dar parasolarul ala este cam lat

mai vede ceva ?

si imi place si culoarea ,mi-ar fi placut mai mult un coniac cum au astia de la chevrolet
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

parca e prea dintr-o bucata si culoarea pe ea si parasolarul ala fara nimik scris pe el....gentile nu-mi plac mai bine isi lasa capacele din fabrica ..o apreciez ca fiind o masina frumoasa dar cu mai mult bunb simt al exteriorului se putea mult mai bine ...no ofence e parerea mea

Comment

da si rotile sunt cam golase mai bine dadeau unele la culoarea aliajului nu albe ,iar parasolarul de kk

pacat
        "cui nu-i place , valea"

Comment

Culoare mere.. da parasolaru e exagerat si aripioarele dupa stergatoare sunt.... + jante imitatie OZ... Da are trapa mai....
          Attached Files
          sigpic

Comment

spatele e ceva de capu lui sa zicem .. dar in rest nu`mi place am vazut logan-uri tunate de n ori mai misto decat asta ... si vorba aia parasolaru si gentile o cam strica ...
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

alta chestie ,2 eleroane ,o prostie ,ala micul imi place ala mare este de kk si daca avea jantealiaj spitate altfel mergea,si aripile de e stergatoare ,beah
              "cui nu-i place , valea"

Comment

la asa nr,nu putea sa lipseasca ecuson de I.P.A.......

Comment

ma sa mor eu masinuta mea o am simpla .. doar ce am schimbat pe ea bordu .. plasma 2 culori albastru si verde mi`am bagat si eu beculete pe pozitii .. becuri albastre la nr si o toba cu leduri rosii altceva nu`mi mai trebe

Comment

Frumoasa masina.....I-mi place mai mult spatele.....Nu-mi plac jantele....cel putin nu au culoarea potrivita.

Comment

in fine sa zicem ca baiatul este la inceput .. cu timpul vin si modificarile perfecta la masinutza ;) vorba aia totul are un inceput ... iti iei masina ... bagi de 3 ori bani cat bagi intr`o casa intr`un an

Comment

E superba...Cine stie cam cat costa farurile alea din fata?Cred ca se potrivesc la MCV.....

Comment

asta e loganul ala de care sa discutat pe topicul cu jante oz sau nu....

Comment

Nu-i prea pe gustul meu dar merge.Nu prea imi place cum ii sta cu eleronul ala asa mare.Oricum il apreciez pe baiat pt munca depusa.Sa auzim numai de bine
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by dogy_10
                              asta e loganul ala de care sa discutat pe topicul cu jante oz sau nu....
                              dupa jante si eleron ala e ...doar ca stiu ca inainte era roz
                              vad ca nu mai are pe jante scris "OZ"
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google