gusturile nu se discuta,mie imi place.fiecare incearca altceva,e o tara libera(ma rog,aporoape)
Tuning exterior Logan
Collapse
X
-
Originally posted by Beleauama sa mor eu masinuta mea o am simpla .. doar ce am schimbat pe ea bordu .. plasma 2 culori albastru si verde mi`am bagat si eu beculete pe pozitii .. becuri albastre la nr si o toba cu leduri rosii altceva nu`mi mai trebe"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
mie sincer imi place doar culoarea..e super.....si trapa..e ceva nou....in rest nu prea..eleronul ala mare nu merge bara fata asa si asa...pragurile prea comune.....bara spate merge si ea...iar triplele si farurile sunt ok dar cum a spus cineva mai sus..trebuie apreciata munca ;) noroc si numai bine0.9 tce SL plus
Comment
-
e mai mult chici decat tuning:-jante mici
-eleron ce nu isi are locul si rostul pe o masina cum e loganul(tractiune fata)
-culoare de ti se face greata
-suspensie sport lipsa
toata vopsita intr-o culoare, inclusiv plasa din spoilere, de parca ar fi cazut intr-o cutie cu vopsea
Mie unu nu imi place deloc!
Comment
-
nu asta e ala cu eleronu ala imens,si avea o culoare spre roz inainte si pe jante scris OZPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment