Tuning exterior Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vreau si eu trapa .... oare mai are sau stie cineva care monteaza ?
    Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Eu as zice ca este doar interesanta.
      La cat este de mare Loganul sa il mai faci si portocaliu ...

In culoarea asta am vazut prima oara un Peugeot 206 facut de Whizard (parca asa ii zice, sunt in Buc. pe langa fosta Semanatoarea pe chei) si mi s-a parut mai potrivita culoarea pentru o masina mica.

Spatele este putin exagerat, parca pleaca la arat, iar parasolarul parca este o ramasita dinainte de ai pune culoarea portocalie.
      Despre roti, sunt in genul spatelui (a incercat sa impresioneze), cred ca niste jenti in/cu negru (asa cum sunt farurile) ar mai fi estompat putin intregul pe lateral.

Cred ca doar a vrut sa epateze.

Comment

cateva poze de joi.........l-am vz prin ploiesti
        sorry pt claritate
        Attached Files

Comment

eleronul ala chiar e naspa,parca ar fi masina de 200CP

Comment

ala e unul din multele modele de eleroane ce nu se potrivesc defel pe logan. nu ca acea fusta cu sita ar fi vreo mare potriveala...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Un tuning cu gust se face cu ceva bani, bun gust si...profesional!..plus ca, daca nu e "tunat" si motorul degeaba (dupa parerea mea)
              Singurele aspecte negative la masina asta sunt culoarea, jantele si eleronul!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Parerile sint impartite. Dupa parerea mea culoarea e criminala dar trebuia combinata cu negru mat.

Comment

daca imi este permisa observatia ca deflectoarele de aer la geamurile spate nu se potrivesc defel cu geamuri fumurii! atat!
                  Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

sablare jenti

Nu cred ca am postat unde trebuie , da as vrea sa intreb daca stie cineva unde pot sabla niste jenti si cat costa. Si sa le vopsesc dupa aceea si mai am de vopsit 2 componente difuzoru spate pt bara si bucate de la luneta spate. Multumesc
                    ABS+ 1.6

Comment

Salutare, apropos de tuning exterior, aveti idee daca exista softuri sau siteuri de tuning? Ca as vrea sa vad cum ar arata loganul meu tunat. Astept raspunsurile voastre, multumesc.

Comment

De apreciat modelul . Dupa parerea mea frumoasa este CULOAREA (unicat pana acum) si spoilerul fata este frumos . Parasolarul ala este pana aproape de jumatatea parbrizului (nu vede nimic din ce se intampla pe sosea (decat daca are statura lui ADRIAN Copil Minune - si nici atunci) iar eleronul este prea puternic setat pt apasarea masinii (dupa 120 masina o sa inceapa sa se ridice de bot - iar la max 160 se va plafona indiferent de motorizare 1.6 16v sau mpi sau 1.5 85 sau 150 sau oricati cai ar avea)
                        1.6 MPi Icy White

Comment

Stie cineva unde se poate monta trapa???????????????
                          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Chiar nu stie nimeni un site configurator de tuning auto, in afara de cele de jante?

Comment

Hai ca m-am documentat si raspund tot eu, Tuning Car Studio. E foarte tare, incercati-l.

Comment

As vrea sa stiu si eu de la voi care stie cat are dimensiunea plafonul de logan...ma intereseaza pentru o folie negru mat.Multumesc anticipat.
                                1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google