If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am venit cu poze noi si mai bune decat cele dinainte...
Asaaaa,acum cerintele : Bad-boy,plafon negru,stopuri rosu integral,grila fara stema cu plasa neagra destul de rara,fara portiere la usi,portbagaj clean...si restu faceti-va de cap...
Daca sunt prea pretentios...sry ...
Era sa uit de toba sport si jante negre pe 17'' ,mersi.
In ultima poza ai toba,jantele care sunt inchise,portbagajul clean,stopurile,si portierele clean,adica ce ai cerut.
Sper sa iti placa,daca nu mai incercam.
Am si eu nevoie de voi: eu am un kiss fm si am portbagajul cu eleronul acela din fabrica + un eleron pus de mine. Vreau sa incercati sa ii puneti masinii o capota spate de Preferance sau Ambiane si un eleron de la pilot. Pun niste poze. SI sa incercati sa le faceti in combinatie - alb-negru (o data alb complet, negru complet si ocmbinatii). Multumesc.
nu gasii jentile care le vroiam si nici pozele cu masina albastra ,nici nu mai apucai sa mai editez,as vrea sa fie plasa cum am in grila sus nu cum este la BFF.
Am si eu nevoie de voi: eu am un kiss fm si am portbagajul cu eleronul acela din fabrica + un eleron pus de mine. Vreau sa incercati sa ii puneti masinii o capota spate de Preferance sau Ambiane si un eleron de la pilot. Pun niste poze. SI sa incercati sa le faceti in combinatie - alb-negru (o data alb complet, negru complet si ocmbinatii). Multumesc.
Scuze, am uitat sa precizez, vreau sa incercati si pe capota de acum sa ii puneti eleronul acela mare. Multumesc.
Ceva , orice,ca si cu mar fi masina voastra As vrea sa-mi fac si eu o idee de cum ar arata intr-o combinatie cu negru sau ce culori considerati ca se potrivesc
salut vreau si eu jentile astea si spoilerul fata asa cum e la masina albastra.
Asa?
Iamagi nu pot sa pun eleronu ala ca masinile nu sunt pozate in aproximativ aceeasi pozitie.M-am chinuit dar nu imi iese.In schimb uite cum arata fara eleronul din fabrica si clean.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment