bad boy
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Comment
-
-
vreau si eu bara prelungita!!Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
asa... ?Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
daca te rog sa imi faci mai multe modele,inclusiv cu scoaterea proiectoarelor sau cu mutarea lor mai jos!!!!
poate e mai buna poza asta!Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
:d" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
as vrea si eu : folii , lasata garda , prelungita capota....si la poza spate : toba , garda si folii....daca se poate.....Attached Files
Comment
-
pentru spate ar fi mai bine alta poza, sau sa te ajute alt coleg.Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
lasata garda la logan.....la matiz ce am zis prima dataLast edited by Florin 1; 1 May 2011, 01:09.
Comment
Comment