Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Salut .As vrea sa imi faceti si mie la aceste poze cateva modificari :
- daca puteti o poza separat cu bara de mcv grila neagra
-schimbare grilei sau daca nu la cea standar sa o faceti neagra
- un difuzor pe spate si la portbagaj un clean
- plafonu negru mat si in rest va las pe voi sa faceti si consederati voi , sunspensia mai joc 2,3,4 cm . MultumescLOGAN 1.4 MPI
Comment
-
silviu, lenea-i mare sa iei niste poze cu jantele de pe masina nu ? )
tyger nu pot vedea poze
daniel poftim" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
nu-s recalcitrant frate, ca daca eram nu-ti faceam, ideea e ca daca puneai de pe o masina se vedea mai bine, nu bucati din cutie intre spite, dar daca nu-ti convine, roaga pe altcineva sa-ti faca ;)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
n-ai de ce sa iti ceri scuze, ideea e sa iasa cat mai bine de asta trebuie pusa poza cu o rezolutie si claritate cat mai buna ( am ingrosat sa vada toti care pun ) ca altfel facem in paint" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Mai doresc si eu eleron (de preferat culoarea masinii) la luneta si la portbagaj si un difuzor la bara spate (de preferat neagru) si portbagaj clean.Am pus o poza mai jos ca sa vedeti despre ce este vorba.(Improvizati si voi)
Si inca odata modificarile de mai sus dar cu portbagajul asa cum este.Nu mai sterge-ti nimic de pe el.
Doresc modificarile pe amandoua poze.
2 modificari cu portabaj clean si 2 cu portbagajul asa cum este.In total 4 la numar.Sper ca m-am facut inteles.ThxŞoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu
Comment
-
restul maine..sau poate te ajuta alt coleg, desi nush de ce iti trebe in doua exemplareAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
nenea tudor ma mai ajuti cu ceva :P (o sa trebuiasca sa iti dau o bere candva) culorile de pe Volvo si BMW plus jantele aferente pe masinuta mea cea scumpa :PAttached Files- DUB%20Spinner%20Flash_Orange-500_resize_jpg-janteauto-800-p.jpg (107.4 KB, 109 views)
- Aero%20Forged%20AF-6_resize_jpg-janteauto-800-p.jpg (85.2 KB, 49 views)
- at11-655x436.jpg (55.7 KB, 80 views)
- volvo.jpg (101.3 KB, 81 views)
- P180511_15.18.jpg (132.1 KB, 78 views)
- P180511_15.18[01].jpg (136.5 KB, 77 views)
Comment
-
ca de obicei, nu-mi iese culoarea exacta...poate te ajuta alt coleg" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by hmv86 View Postnenea tudor ma mai ajuti cu ceva :P (o sa trebuiasca sa iti dau o bere candva) culorile de pe Volvo si BMW plus jantele aferente pe masinuta mea cea scumpa :P
PS : CEI CE VOR VT-URI ......cand cereti sa vi se faca un VT ....face-ti bine si puneti niste poze mai clare ....CLARE ma refer ...nu facute cu telefoane (pocnitori) ....si faceti in asa fel incat ceea ce doriti in VT....sa se poata modifica in poza originala .....Exemplu : pun poza la spatele masinii ....dar eu vreau capota bad boy ....sa fim seriosi ! Ca is destui ....pe forumu acesta ...care mai de care .
Numa bine tuturor .sigpic
Comment
-
Baietii astea va ajuta benevol si nu sunt la dispozitia voastra. Daca vor sa va faca, ok daca nu, nu! Nu mai veniti cu imbecilitati gen "logan rosu cu folie si faruri cu angel", cautati o alta masina fix asa.
Data viitoare cand mai vad nesimtiri gen cele de mai sus CARTONASE/BAN!sigpic
Comment
-
Era cazul sa fie si din partea unui moderator atentia, pentru ca si eu am repetat de 2 ori, dar ma gandeam ca e la mintea oricui sa pui o poza cu claritate cat mai buna..si cand cineva vrea bara mcv, sau faruri de nu stiu de care, sa caute masina cu ce vor dansii in aceeasi pozitie cu masina dumnealor. Si daca cineva nu doresc/pot sa ajute cu vt la o poza care se vede mai multa ceatza, sper ca va dati seama de ceAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment