mtmes tudor raman dator cu o bere digitala ;)
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
..........................Attached FilesLast edited by andy_x3m; 17 August 2011, 15:42." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
pentru cosminAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by tyger88 View PostSalut ma puteti ajuta si pe mine sa mi fac o idee ce pot sa mi fac la loganelu me ...va anexez poze si aveti mana libera;))
â
multumescAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Daca era la rezolutie buna iesea marfaAttached Filessigpic
!
Comment
-
Inca un VT din partea mea. O noapte placuta tuturor!Attached Filessigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
baietii, pentru care se plictisesc si vor sa-si `omoare` timpul cu photoshop, este threadul ` tuning pe alte masini ` sau ceva in genul unde puteti pune o masina stok si noi o `infrumusetzam`" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
sigpic
Comment
-
Poftim FaneAttached Filessigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
ma ajuta cineva si pe mine cu niste vt-uri cine se plictiseste colorat partea neagra a barii in alb dar sa se vada detaliie barii si unu cu culoarea masinii ms daca vrea cineva sa se joace pe ia cu niste stikere rally chiar va rogsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
ma poate ajuta si pe mine cineva, cu un eleron de luneta, unul pentru portbagaj(ca in poza de mai jos)si un difuzor bara spate,,, merci anticipat"PH-66-SIX"
Dacia Golan 1.4
Comment
Comment