Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut .. am si eu rugaminte .. mi-a venit o idee .. sa vopsesc bandourile si jantele stock .. cu alb .. voi ce ziceti .. ar da bine ? faceti-mi si mie un vt !
    Attached Files
    Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..

Comment

• Attached Files
      sigpic
      Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• @ Cristi .. hai ca nu-i rau .. place cum au iesit jantele .. dar de bandouri .. haha .. zici ca are un bandaj .. un plasture pe moaca ) oricum .. Mersi frumos ..
        Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..

Comment

• As vrea si eu un VT cu folie pe luneta si usile din spate

p.s.: in cea de a 2-a poza, loganul meu este cel cu paravanturi
          Attached Files
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• @ph 66 six, exista pe forum o multime de masini cu modificarile cerute de tine, chiar aceeasi culoare. Succes la citit sectiunea My Ride

@retro 590, nu crezi ca exista masini cu folie tuciurie pe luneta si geamuri laterale, aceeasi culoare ca a ta?

Haideti sa nu mai cerem lucruri stupide baietilor astora care ne ajuta benevol.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Pentru Ph.66.SIX .. sa stii ca are dreptate dsign.. daca vrei VT doar pentru a vedea cum vine eleronul si difuzorul pe ea atunci tin cu dsign.. daca e doar pentru ca nu ai posibilitatea sa iti cumperi si vrei sa ai poze cu ea "tunata" atunci e ok .. uite eu am facut ceva.. sper sa-ti placa cu toate ca nu mi-a iesit bine eleronul pentru luneta
              Attached Files

Comment

• Pai ce inseamna cocalaria aia "doar pentru ca nu ai posibilitatea sa iti cumperi si vrei sa ai poze cu ea "tunata" " ??? Daca e vorba de asa ceva, sa dea omu´ o sticla de suc macar.
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @dsign: de ce e cocalarie?crezi ca toata lumea lucreaza in parlament ca tine.. joke

Comment

• As vrea o poza cu stopurile in totalitate rosii si inca una usor fumurii
                    Multumesc
                    Attached Files

Comment

• Uite ce am reusit sa fac...sa stii ca cele fumurii in realitate daca dai doar un strat sunt mult mai deschise.. eu iti recomand 1 maxim 2 straturi frumoase

off: spune-mi si mie te rog cu ce ai sters tu dunga neagra de la numar si daca e ceva ilegal in asta...
                      Attached Files

Comment

• merci maestre, imi place... am cerut un vt pentru ca vreau sa imi achizitionez acele elemente si vreeam sa vad cum vin pe culoarea masini mele...
                        "PH-66-SIX"
                        Dacia Golan 1.4

Comment

• @ maestrupiersic
                          Dunga neagra am sters-o cu acetona..acum nu stiu cat de ilegal/legal e:-??

Comment

• Pentru danut_neamtu
                            Attached Files
                            sigpic
                            !

Comment

• multumesc mult Mihai...

Comment

• Salutare.As vrea si eu daca se poate un bad boy, grila sa fie fara stema.iar suportii de la proiectoare sa fie in culoarea caroseriei.Multumesc mult.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google