If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc mult ,dupa cum vad propietarul masini din poza nu sa suparat ca am folosit masina lui pe poast de cobai ,il rog sa imi aminteasca ce arcuri are pe masina parca H&R sau ?
Daca a starnit un pic interesul combinatia respectiva rog si varianta cu rosu si oglinzile complet vopsite in culoarea jantelor .
Valeriu sa ma supar? Doamne fereste, nu am de ce ca doar nu o fi masina mea cine stie ce obiect de arta si nici atunci nu aveam de ce sa ma supar . Am arcuri Eibach pe ea momentan dar din primavara vreau sa-i pun h&r.
Mult succes in continuare si sper sa vedem ceva frumos ca idei ai
Multumesc mult pentru urari Christnacht ,sper ca toti care au cate o idee de a mai modifica ceva pe la masini sa poata sa o faca -vorba accea bani sa fie . Pentru mine sigur din primavara trec pe jantele Team Dynamics Pro Race 1.2 (momentan culoare argintie nu sunt montate stau in casa de ceva vreme -noi ) pe 16 si caucicuri Falken ZE-912 205/50/16 + o suspensie stage 2 sau 3 de la Racing Nick (pentru asta te intrebam ce arcuri ai, citisem mai demult la tine la my ride dar uitasem).Rog totusi respectos daca se poate cineva care se ocupa de vt-uri sa imi faca si varianta in care jantele sunt rosi si oglinda deasemenea .Multumesc anticipat. Bafta tuturor si un sfat -iarna preturile la elemente de tuning sunt mai mici si nu va luati dupa pretul afisat de pe siteuri suna-ti si vb. o sa aveti surprize placute .Scuze de reclama.
salut
din intamplare am gasit acest topic, chiar foarte interesant
am un logan:primele 2 poze.
am pus mai multe, in caz ca nu e poza din unghiul care trebuie
1:prima poza o vreau doar cu farurile
2 poza: doar cu praguri albastre
3 poza; doar cu graficul pe capota
4 poza: toate pe masina
Salut....vreau si eu un VT
o poza vreau cu stopurile fumurii si semnalizarile asa cum sunt.....
o poza cu stopurile integral fumurii
si inca o poza cu ce vreti voi ce modificari asi mai putea aduce......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment