@Tudor: arata super ultima si cu plasa aceea, dar cum sa renunt la proiectoare?! daca vopsesc portiunile negre din jurul lor, in culoarea masinii nu crezi ca ar iesi binisor?
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
NDL : cum sa renunti la proiectoare? adica ? ti-s folositoare? eu in 6 ani le-am folosit de maxim 5 ori, din care o data m-a luat garda la partea cu vopsitul nu am inteles: ori negru ori culoarea masinii ? ca nu mai inteleg ce culoare ai tu masina
@ KISS ME : uite aiciLast edited by Tudor; 7 January 2012, 23:25." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by Tudor View PostNDL : cum sa renunti la proiectoare? adica ? ti-s folositoare? eu in 6 ani le-am folosit de maxim 5 ori, din care o data m-a luat garda la partea cu vopsitul nu am inteles: ori negru ori culoarea masinii ? ca nu mai inteleg ce culoare ai tu masina
Comment
-
da, am vazut si eu dupa ce am postat . parere personala, arata foarte urat, dar gusturile nu se discutaAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
nu mai pot sa dau edit..
NDL, asa ?Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Baieti , vreau si eu sa-mi prelungiti capota si peste faruri , pana la delimitarea pleoapelor , dar si pe lateral sa aibe continuitate .. Sper ca m-am facut inteles
DSCI2315.jpgsigpic
Comment
-
-
Se poate va rog frumos un clean la capota si un eleron , unul slim si unul mai mare(ambele integrate) ,sper sa fie ok pozele (daca nu fac alta) cum are loganul albastru si cel rosu , ms frumos!
Comment
Comment