Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Salut !! Vreau sa imi puneti si mie jantele astea pe masina scuzati claritatea pozelor.....
Comment
-
@ Tudor: poti sa-mi faci si mie, te rog, un badboy cu grila in culoarea masinii? ca cel din poza cu loganul alb. sau daca ai vreo idee mai buna.... si un spate clean? te rog! multumesc!
Comment
-
-
poftim domnul ndl
ps: vad ca ai ph2, uite o idee ce mi-a venit mie si ti-o impartasesc pentru spatele unui ph2Last edited by Tudor; 29 January 2012, 02:54." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
poate cineva sa imi puna si mie un eleron pe porbagaj va rog,niste modele.Attached Files
Comment
-
@NDL poftim .. si un "bonus" ca stiu ca=-ti plac masinile cu suspensie sport
@cosmin, nu am vazut modele de eleroane pt modelul tau de portbagaj, am incercat ceva, altfel nu stiu, nu ma mai duce mintea" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by Tudor View Post@NDL poftim .. si un "bonus" ca stiu ca=-ti plac masinile cu suspensie sport
@cosmin, nu am vazut modele de eleroane pt modelul tau de portbagaj, am incercat ceva, altfel nu stiu, nu ma mai duce mintea
PS: si totusi deja urmaresc de mult nisre weitec (ca sa nu exagerez )Last edited by B997NDL; 29 January 2012, 18:19.
Comment
-
@cosmin83: daca te referi la modelul asta mai bine NU PUNE! e un tuning mioritic dupa parerea mea. Plus ca tu ai capota portbagajului cu eleron integrat...Attached FilesUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
arata super misto asa. dar nu stiu daca e fezabil cum mai schimbi un bec si cine e asa de meserias sa o faca?! mi-ar placea mult !
cred ca se referea la asa ceva http://autocustoms.ro/index.php/daci...portbagaj.html
Comment
Comment