Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
am facut un vt pe masina mea mai demult, si avem aceeasi culoare, deci n`are rost sa mai fac pe a ta, ca e aceeasiAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@adelin :
@ ndl la ce te refereai ? cum adica l-am facut kys?Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
imi coloreaza cineva si mie jantele astea va rog sa fie cu buza polisata si ele gri cu interiorul dintre spite negru si in alte culori cum credeti ca ar da mai bine...multumesc anticipat!
Comment
-
scuze ! da ! my bad ! arata prea bine si am zis din start ca ai facut-o tu..
no offence, Teo
Originally posted by Aurash View PostCine ma ajuta si pe mine cu un VT (model loganu rosu) vreau sa vad cum arata CLEAN !!
Comment
-
imi coloreaza cineva si mie jantele astea va rog sa fie cu buza polisata si ele gri cu interiorul dintre spite negru si in alte culori cum credeti ca ar da mai bine...multumesc anticipat!
Comment
-
Vreau sa vad cu i-ar sta cu jentile astea . Multumesc.
Comment
-
@glasses uite sper sa iti placa !
@ionut_nut Mie asa imi plac oricum nu aiesit ce am vrut eu pentru ca erau un pic manzgalite de tine
Comment
-
Eram curios cum i-ar sta loganului meu cu niste pleoape negre(si eventual cum as putea sa le prind fara sa deteriorez farul). Eventual si alte modificari, gen colantare partea cromata, etc. Mersi
Comment
-
am incercat eu ceva...Te rog sa pui poze mai clare alta data
Comment
Comment