ms frumos TM80MAT, chiar nu m-am gandit la faza cu stopurile aprinse
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by mar1us1405 View PostBuna seara!As dori si eu o incercare de vopsire la bara la proiectoare si la grila in culoarea masinii.Multumesc mult!
AR TREBUI AFISAT MARE IN FATA TOPICULUI . POZE CAT MAI CLARE SI CU MASINI CURATE .
Numa binesigpic
Comment
-
Am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra: vreau partea cu difuzorul de aer si toba de pe Logan pusa pe una dintre pozele cu Megane.Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
......
Comment
-
Va rog sami faceti si mie portbagaju negru lucios si dupaia cu carbonAttached Files
Comment
-
salutare baietii!Imi puteti face si mie un vt ..vine iarna si o sa pun tablele maine..nu stiu ce culoare sa vopsesc jantele si vruiam sa apelez la voi cu un vt!daca ma puteti ajuta si pe mine!...Attached Files
Comment
-
salutare tuturor.puteti sa imi faceti si mie un vt, vreau sa vad cum ii sta cu jante astea si schimbarea culori jantelor de pe masina,ce credeti voi sa s-ar potrivi.
Comment
-
Salut ! Daca se poate sa imi faceti un vt cu capota neagra si una cu capota si plafonul negru . Alegeti voi poza am cautat unele mai decente pe google ..
Comment
Comment