Merci frumos razvan!
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by Cry_60LAN View Post--------------------------------------------------------------------------------
Salut,
Imi place foarte mult ce am vazut pe thread-ul acesta.
Ma intereseaza si pe mine daca poti sa ma ajuti cu modificarile prezentate in poza asta.
Multumesc anticipat!
Attached Images DACIA_LOGAN_MCV-1.jpg (114.8 KB, 52 views)
DACIA_LOGAN_MCV.jpg (123.4 KB, 54 views)
folie carbon.jpg (64.5 KB, 46 views)
Poti sa ma ajuti si pe mine cu modificarile astea? Multumesc
plafonu mai merge..capota...in folie..dar prelungirea pana la numar e c-am tiganie..
e de lucrat la poza...incerc sa iti fac
Comment
-
Originally posted by Cry_60LAN View PostSalut,
Imi place foarte mult ce am vazut pe thread-ul acesta.
Ma intereseaza si pe mine daca poti sa ma ajuti cu modificarile prezentate in poza asta.
Multumesc anticipat!Originally posted by razvan_boss View Post-----------------------------------------------------------------------
plafonu mai merge..capota...in folie..dar prelungirea pana la numar e c-am tiganie..
e de lucrat la poza...incerc sa iti fac
Comment
-
-
salutari...razvane crezi ca poti face cumva sa imi fac si eu o idee cu niste table duble...cam atat am prin calc..merci fain 1cu 4 si 2 cu 3 sa impreunezi pozele..cu a cincia iti lasi imaginatia liberasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
-
imi poti face si mie te rog pleoapele de pe faruri culoarea masinii si inca o poza cu ce vrei tu. ms mult si raman dator!Attached Files
Comment
Comment