sa fie in bafta voastra
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by dany91 View Postsalut! imi poti face si mie culoarea butoanelor in alb rece? multumesc mult!Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Te rog frumos, si imi cer scuze de atata deranj, daca imi poti face si mie butoanele( de la geamuri, blocare/deblocare usi si dezaburire) si butoanele casetofonului in alb rece iar displeiul casetofonului in albastru. As vrea sa imi fac combinatia aceasta si nu stiu cum ar da. Daca ma poti ajuta cu aceasta modificare ti-as fi recunoscator si dator vandut in acelasi timp. Multumesc mult! Inca odata imi cer scuze de deranj.
Comment
-
Nu-i niciun deranj , oricand cu placere !Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Salut !
Doresc si eu un vt va rog cu jentile din poza puse pe masina aceasta.(nu este masina mea)Nu mai gasesc pozele in comp.
Doresc jentile la culoarea lor si apoi spitele si centrul jentii cu rosul in culoarea masinii.Multumesc
Comment
-
O sa dea super bine asa cum vrei tu Buza sa fie polish-ata si miezul rosu aprinsFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Exact la asta ma gandeam.Dar vreau sa vad si cum se vede sa fiu sigur de nebunia care vreau sa o fac))
Comment
-
-
Salut! Imi poti pune si mie jentile de pe Fiat pe Logan? Sunt interesat sa le cumpar si nu stiu cum ar sta pe masina. Multumesc mult!
Comment
Comment