Am uitat ceva, as vrea si proiectoarele cu folie galbena.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Salut! Imi poti face si mie o poza cu bandourile si oglinda in culoarea masinii, si o poza cu toate in culoarea masinii(adica bandourile, oglinda si manerele de deschidere usi)? Multumesc mult!Attached Files
Comment
-
Originally posted by ady_green View PostSalut!
Ma gandeam sa colantez bara spate in jurul la numar cu negru mat gen seat leon si un eleron luneta alb.
Iar pe fata as dori intr-o poza ornamentul grila fata sa fie alb iar in alta si ornamentul si pleoapele albe, in ambele poze sigla sa fie negru mat in totalitate.
Multumesc frumosI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Multumesc frumos Teo. Dar pe fata nu vroiam asa, probabil nu m-am exprimat bine. Pun doua poze mai explicite cu ceea ce vreau.
Comment
-
pentru ady_green
10 caractere......................Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
sal
vreau si eu colorat cu negru partea din spate la numar cum o aveam inainte si bad boy la capota vopsita alba,vopsita geagra ca acum cu v-ul acela dar si cu bad boy si vopsita neagra,nu sunt hotarat inca cum sa o fac.multumesc anticipat!
Comment
-
Eu as spune sa vospesti capota integral alb , deja ar fi prea mult negru pe masina. Iar in spate folia nu mai isi are locul la numar. Ti-am facut un mic vt cum mi-ar placea mie sa arate spatele : scos catadioptrii si astupat capacul de la carlig + clean al portbagaj si numarul fara suport.
Bafta!I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
salutare! se poate sa imi faceti si mie o prelungire de capota, portbagaj clean si lasata mai jos va rog frumos :d
Comment
-
Poftim Prahovene!...Ca sa iasa modificarile mai frumos , fa niste poze mai clare ...
Badboy-ul nu mi-a iesit bine pe astfel de claritate..las pe alti care se pricep mai bine
Comment
-
Buna ziua la toata lumea!
Am si eu rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un proiect in photoshop!
O sa pun poze cu Logan S2000 si vreau sa ma ajutati sa iau o decizie privind acele triunghiuri. Pe mine ma incurca albul acela de la ambele usi si nu pot sa-mi dau seama pana unde sa fac acele triunghiuri.
Si iar o chestie, vopseaua aceea albastru egee cum se continua pe usa ca iar nu pot sa mi dau seama din cauza albului acela.
Si daca se mai poate sa puneti jantele speedline ( asta daca modificati S2000-ul sau masina mea ) iar bara sa nu fie modificata si bineinteles alte anvelope mult mai coborata , fara umflaturi la aripi
p.s. manerele sa fie albstru egee
Va multumesc si imi cer scuze ca cer atatea!
Va astept cu propuneriLast edited by Christnacht; 16 April 2013, 10:46.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Christnacht...eu am reusit doar sa pun jantele si sa o las putin..plus manere albastru mai deschis..nu prea mi-a iesit ..sper sa-ti faci o idee,,,,cu restul cerintelor las pe cei care sunt profi in VT..Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment