Am uitat ceva, as vrea si proiectoarele cu folie galbena.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Salut! Imi poti face si mie o poza cu bandourile si oglinda in culoarea masinii, si o poza cu toate in culoarea masinii(adica bandourile, oglinda si manerele de deschidere usi)? Multumesc mult!Attached Files
Comment
-
Originally posted by ady_green View PostSalut!
Ma gandeam sa colantez bara spate in jurul la numar cu negru mat gen seat leon si un eleron luneta alb.
Iar pe fata as dori intr-o poza ornamentul grila fata sa fie alb iar in alta si ornamentul si pleoapele albe, in ambele poze sigla sa fie negru mat in totalitate.
Multumesc frumosI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Multumesc frumos Teo. Dar pe fata nu vroiam asa, probabil nu m-am exprimat bine. Pun doua poze mai explicite cu ceea ce vreau.
Comment
-
pentru ady_green
10 caractere......................Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
sal
vreau si eu colorat cu negru partea din spate la numar cum o aveam inainte si bad boy la capota vopsita alba,vopsita geagra ca acum cu v-ul acela dar si cu bad boy si vopsita neagra,nu sunt hotarat inca cum sa o fac.multumesc anticipat!
Comment
-
Eu as spune sa vospesti capota integral alb , deja ar fi prea mult negru pe masina. Iar in spate folia nu mai isi are locul la numar. Ti-am facut un mic vt cum mi-ar placea mie sa arate spatele : scos catadioptrii si astupat capacul de la carlig + clean al portbagaj si numarul fara suport.
Bafta!I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
salutare! se poate sa imi faceti si mie o prelungire de capota, portbagaj clean si lasata mai jos va rog frumos :d
Comment
-
Poftim Prahovene!...Ca sa iasa modificarile mai frumos , fa niste poze mai clare ...
Badboy-ul nu mi-a iesit bine pe astfel de claritate..las pe alti care se pricep mai bine
Comment
-
Buna ziua la toata lumea!
Am si eu rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un proiect in photoshop!
O sa pun poze cu Logan S2000 si vreau sa ma ajutati sa iau o decizie privind acele triunghiuri. Pe mine ma incurca albul acela de la ambele usi si nu pot sa-mi dau seama pana unde sa fac acele triunghiuri.
Si iar o chestie, vopseaua aceea albastru egee cum se continua pe usa ca iar nu pot sa mi dau seama din cauza albului acela.
Si daca se mai poate sa puneti jantele speedline ( asta daca modificati S2000-ul sau masina mea ) iar bara sa nu fie modificata si bineinteles alte anvelope mult mai coborata, fara umflaturi la aripi
p.s. manerele sa fie albstru egee
Va multumesc si imi cer scuze ca cer atatea!
Va astept cu propuneriLast edited by Christnacht; 16 April 2013, 10:46.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Christnacht...eu am reusit doar sa pun jantele si sa o las putin..plus manere albastru mai deschis..nu prea mi-a iesit..sper sa-ti faci o idee,,,,cu restul cerintelor las pe cei care sunt profi in VT..
Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment