If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ndl-ule:tu vrei sa faci pe profesoru?
mai terminati cu arogantele astea,nu isi au rostu!
am pus si eu cateva poze cu masina ca sa fie modificata de profesionisti...dar nu am spus cuvantu magic.va rog
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
scuze am nimerit un thread in care numai bucurestenii au acces restul din provincie trebuie sa faca plecaciuni si nu ma scuz ca am scris de pe telefon!
VA ROG sa ma scuzati si sa ignorati dorinta, si sa trecem la un concetatean care are domicilui pe Bucuresti !
Last edited by DadySinaia; 7 June 2013, 22:33.
Reason: Automerged Doublepost
@faraonw
@dadysinaia - iti trebuiesc roti mai mari macar pe 17" si distantiere spate , e prea masiv kit-ul , parerea mea.
@pipan - imi cer scuze ca nu te pot ajuta cu rotile dar nu am gasit o poza cu jantele pe o masina , asa le puneam degeaba ca aratau ca...
@adygreen - nu mi-a iesit nuanta de alb asa ca nu am mai postat poza , eu zic ca arata ok negre.
ps. daca are cineva nevoie de un vt urgent , astept pm pentru ca intru mai rar la sectiunea asta...
mersi mult de tot teo,super baiat!acuma ramane sa ma hotarasc la culoloare..dar cred ca voi face cu negru mat capota fata/spate si plafonul iar bara cum ai editat'o tu..inca odata mersi
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Salut! Va rog sa-mi faceti si mie pe poza asta un badboy look(toata capota negru mat), oglinzile sa fie de ph2 cu capac vopsit in culoarea caroseriei, grila sa fie fara emblema, cu liniile paralele continue(si in spate sa nu se vada rosu), cu angel eyes-urile din poza atasata. Multumesc frumos si sper ca nu sunt foarte pretentios..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment