Originally posted by Christnacht
View Post
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
alt logan facut de mine....sper sa va placaAttached Files
Comment
-
Multumesc VdMihai. Arata super, imi place si portbagajul cleanLast edited by Christnacht; 30 December 2009, 15:52.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
ceva facut de mine...poate va ajuta cu ceva pe cei cu facelift mai multAttached Files
Comment
-
Originally posted by male_valy View PostSuuuuuuuuuuuuper Thread. Bravo. Super idee.
M-ai am o rugaminte: portbagajul. Vreau sa fie negru lucios sau mat(ambele variante daca se poate), clean si cu eleron ca al lui EMMY(poza 3), iar jos pe spoiler facut negru ca si cum ar avea difuzor(fara sa-i puneti difuzor). O s-o fac sa arate ca-n pozele voastre. Va multumesc anticipat
Nu mai scrie cu caps.Last edited by andy_x3m; 31 December 2009, 00:04.
Comment
-
Buna. Ma ajutati cu ideea asta pe loganul meu?
Partea superioara mi-ar place sa o fie neagra sau portocaliu ( nuanta din poza cu Fordul) . Forma daca se poate sa fie ca in poza cu Mercedes-ul. O varianta in culoare neagra si una in varianta portocaliu ar fi ok de comparat.
Partea neagra, nevopsita, de pe masca fata si spate sa fie in culoarea rosie ca restul masinii.
In spate, culoarea sa coboare doar pana la linia de sub incuietoarea de la portbagaj.
Merci
Comment
-
Varianta pe negru cam asa arata.
Sper ca e bine daca nu vedem cum rezolvam.
Daca nu e problema ma apuc de cealalta.sigpic
!
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostVarianta pe negru cam asa arata.
Sper ca e bine daca nu vedem cum rezolvam.
Daca nu e problema ma apuc de cealalta.
Merci,
Comment
-
Comment