Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu stiu...parca ph2 nu se preteaza deloc la tuning
    sigpic

Comment

• Ma aveti neuronul congelat? Daca aici va certati cei cativa maestrii in ale modificarilor, lumea ce sa creada?
      Ia, de acum REGULAMENT:
      NU se face VT decat la cerere
      NU postezi poze manarite de tine de acum 10 ani
      NU faci flame
      NU comentezi ce a facut altul, daca proprietarul masinii are ceva de zis, zice daca nu NU!
      Aici nu va etalati talentele la Photoshop, aveti topic pentru asta!
      Urmatorul off-topic sau flame se lasa cu cartonase!
      sigpic

Comment

• Exprimare nereusita
        Se iarta?
        Pentru catalin:se cunoaste ca e "manarita" da sper sa iti faca o idee.

Scuze andy_x3m
        Attached Files
        Last edited by vdmihai; 12 February 2010, 02:24.
        sigpic
        !

Comment

• vt

vreau si eu un vt la masina cu jantele acestea tsw freez.
          Attached Files
          sigpic
          The MVP

Comment

• Pana intervin baietii priceputi in Photoshop...Asta mi-a iesit in Paint...cu cafeluta in fata.
            Attached Files
            sigpic

Comment

• vdmihai in ultima poza botul loganului seamana cu un fiat stilo
              sigpic

Comment

• imi puteti face si mie grila din fata fara emblema Dacia ,continuandu-se uniform...am pus 2 pooze sa vad cum ies in stil bad boy si normal....
                Attached Files

Comment

• sper sa iti placa
                  Attached Files

Comment

• sper sa iti faci o idee
                    Attached Files

Comment

• Le multumesc lui VdMihai si lui Mikelangelo pentru efortul depus,masina a iesit mai bine decat ma asteptam,deja m-ati bagat in boala,este foarte reusita;))o sa mai fac poze ca sa aveti unghiuri mai bune pentru VT.O zi buna tuturor
                      Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• multumesc enorm baieti, m-ati convins, le cumparrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• salut. am revenit cu niste idei noi si as vrea sa vad cum imi stau pe masina...in primu rand daca ati putea sa i puneti niste eleroane pentru logan din acelea mai discrete de culoare neagra pe spate sa vad pe care il aleg...in fata as vrea vopsit in culoarea caroseriei partea de jos a barii ( cum era din fabrica) si calandrul tot alb..si grila din plasa si acoperisul masinii negru...si partea dintre cele doua grile de jos sa ramana neagra..am atasat si o schema daca nu intelegeti...si pentru cea din lateral as vrea sa vad cum ii sta cu jantele din poza (sper sa fie buna poza ca alta n-am gasit si nu stiu exact ce nume au jantele) si folie pe geamuri.mersi
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Nu prea a fost buna poza,dar eu iti sugerez jantele astea cred ca dau mult mai bine.
                            Cat despre eleron nu stiu ce sa zic .
                            Am facut si varianta mea pentru spate.
                            Sper sa iti placa
                            Attached Files
                            sigpic
                            !

Comment

• si la mine niste faruri cu angels ............pls............si negre si normale(daca se poate)
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• mersi mihai...deci oficial fata m-am hotarat, asa o fac jantele daca nu ma insel sunt de pe sandero si chiar uitasem de ele, sa stii ca arata mult mai bine si cred ca au acelasi pret cat despre stopuri fumurii si portbagaj clean-niciodata) eu ma refeream la eleroane din alea pentru buza portbagajului care poti sa le lipesti cu silicon, asa mai micute sau cum are SanduGolanu daca stii...fara sa dau gauri si oricum, fara suparare, alea nu dau bine pentru logan. cand o sa gasesc o poza ca lumea cu eleroanele o sa pun sa vedem cum e.mersi oricum ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google