Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal

vreau si eu daca se poate pe poza cu masina vyp sa puneti masca din poza alaturata
    si a doua lucrare pe masca din poza vyp sa puneti sigla loganclub sibiu in locul la sigla dacia, in forma care are locul acela din masca
    mersi
    Attached Files
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Salut.
      V-as ruga sa ma ajutati cu 3 modificari.
      1.) Bara fata/spate in culoarea caroseriei
      2.) Bandou lateral si maner usi in culoarea caroseriei
      3.) Vopsit integral in culoarea caroseriei.
      Nu e foarte urgent.
      Multumesc anticipat!
      Attached Files

Comment

• Tm80mat

Pentru DaniD ! apropo nu o iesit cum as fii vrut eu ! dar nu ii asa usor sa lucrezi pe pozele originale ale tale avand in vedere ca is foarte multe umbre !

Vezi ca ti-am facut si un vt ! Ti-am pus niste jante si folie !

o zii buna !
        Attached Files
        sigpic

Comment

• E foarte bine, am obtinut ce am vrut!
          Multumesc mult!

Comment

• am facut ceva la loganul rosu
            i-am facut ceva cum mi-ar place...clean look,jante,bad boy look,suspensie sport
            sper sa iti placa
            Attached Files

Comment

• E super.Mersi mult,daca poti sa ii mai faci ceva schimbari adica plafon,capota neagra sa-u bari schimbate, sau de la spate ceva
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• deci i-am facut si spatele cu 2 variante....
                si ceva l poza din fata
                sper sa iti placa
                Attached Files

Comment

• mersi mult.arata ft bn
                  cred ca o sa-i colantez ce ai facut tu cu negru

o sa-i fac cate o poza din fata,spate si lateral sa poti lucra mai bn
                  Last edited by Laur-ZCL-; 24 February 2010, 16:21. Reason: Automerged Doublepost
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• la pozele mele nu se baga nimeni?
                    in principal aia cu siglaloganclub sibiu pusa in locul la stema dacia m-ar interesa.
                    mersi.
                    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• sal

la mine nimik??

Comment

• nu prea am avut timp dar m-am ocupat si am incercat ceva la masini:
                        -la loganul albastru:am incercat sa ii pun masca acea dar nu se potrivea deloc,si am incercat sa fac ceva la grila,sper sa iti placa!
                        -la cel gri nu e prea buna poza pt ai pune body kit....asa ca i-am pus niste jante doar,nu am avut timp sa le pun pe toate care le-ai vrut!

enjoy!
                        Attached Files

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          Va felicit pentru acest threat si pentru ideea geniala.Ma interesa sa vad cum arata un logan portocaliu.Nu prea am vazut si pe alte masini chiar da bine culoarea aceasta
                          uitandu-ma m-am gandit sa arat si eu cum ar arata un ph2 lateral portocaliu
                          ala albastru se vrea un neonsper sa va placa!
                          Attached Files

Comment

• Originally posted by MishuRS View Post
                            nu prea am avut timp dar m-am ocupat si am incercat ceva la masini:
                            -la loganul albastru:am incercat sa ii pun masca acea dar nu se potrivea deloc,si am incercat sa fac ceva la grila,sper sa iti placa!
                            -la cel gri nu e prea buna poza pt ai pune body kit....asa ca i-am pus niste jante doar,nu am avut timp sa le pun pe toate care le-ai vrut!

enjoy!
                            pozele cu loganul albastru ph2 sunr reale sau modificare pe calculator?. la lipsa emblemei ma refer.

Comment

• sunt modificate!

Comment

• Mishu imi pui te rog si mie jantele astea pe masina sa vad cum arata sa-mi fac o idee
                                Attached Files
                                Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google