puteti sa mutati barile de pe o masina pe alta va multumesc si conduceti cu grija omu nu sa nascut cu piese de schimb
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
primele 2 poze sunt de calitate mai buna restu va las pe voi sa modificati cu respectAttached Files- P241009_15.05[011111].jpg (1.32 MB, 59 views)
- P241009_15.06 copy.jpg (1.83 MB, 69 views)
- renault_logan_galant-2_1.jpg (44.5 KB, 76 views)
- renault_logan_galant-2_3.jpg (75.3 KB, 74 views)
- renault_logan_star_1.jpg (82.0 KB, 77 views)
- renault_logan_star_2.jpg (54.7 KB, 72 views)
- renault_logan_star_3.jpg (58.2 KB, 58 views)
sigpic
Comment
-
-
si din fata. a fost mai greu de cat credeam, unghiul pozei mi-a dat batai de cap. se vede cum spoilerul e tot deformat dupa cum am incercat sa-l "modelez" pe botul masinii taleAttached Files
Comment
-
am o rugaminte pentru cei care se pricep. as vrea sa imi pun "un fel de pleoape " facute din autocolant , nu vreau pleoape ca sa imi sara la viteza sau sa nu le pot da jos etc. am vazut la un golf 4 , bine ca acolo e simplu dar aici nu stiu cum sa fac, sa pun si pe semnalizare sau nu..cu alte cuvinte un fel da bad boy dar fara sa am treaba cu restul capotei, ci doar in zona farului. daca se poate pus si pe semnal intr-o poza, si in alta fara semnal sa imi fac o idee.. se poate un mic ajutor?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
sigpic
!
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postam o rugaminte pentru cei care se pricep. as vrea sa imi pun "un fel de pleoape " facute din autocolant , nu vreau pleoape ca sa imi sara la viteza sau sa nu le pot da jos etc. am vazut la un golf 4 , bine ca acolo e simplu dar aici nu stiu cum sa fac, sa pun si pe semnalizare sau nu..cu alte cuvinte un fel da bad boy dar fara sa am treaba cu restul capotei, ci doar in zona farului. daca se poate pus si pe semnal intr-o poza, si in alta fara semnal sa imi fac o idee.. se poate un mic ajutor?sigpic
!
Comment
-
@Tudor: am vazut si faruri cu pleoape din autocolant, cum cred ca vrei tu, deci nu din plastic. de la oaresce distanta nu e mare diferenta, abia cand te apropii observi ca e autocolant, ca nu e gros ca pleoapele de plastic. deci design-ul ar fi cam acelasi, masina ar arata cam la fel cu ambele tipuri de pleoape. singurul avantaj la autocolant e ca-l tai tu pe dimensiunea/forma dorita, nu e standard.
mi-a sarit si mie primul set de pleoape de pe faruri, erau prinse cu silicon acrilic, sau cum se cheama. apoi am lipit al doilea set cu silicon "de exterior", si de atunci n-am mai avut probleme. nu sar la viteza mare, nu se desprind usor, dar daca tragi tare de ele le poti desprinde [in eventualitatea ca vrei sa schimbi/vinzi farurile fara pleoape]. cred ca-i cea mai buna/eleganta solutie.
scuze, dar nu incerc sa deturnez topicul. am vrut doar sa dau o explicatie, eventual ne putem muta pe alt topic daca un moderator considera necesar.
Comment
-
@vdmihai, multumesc mult, ai inteles perfect, pozele astea voiam.
@bro, te inteleg, dar sunt unele pleoape aiurea facute , un finisaj de c**t,si cele bune is si scumpe si n-am chef sa dau banii aiurea ca apoi sa le gasesc zburate/furate etc
Ideea cu autocolantul mi se pare ok avand in vedere, vorba ta, ca poti sa le dai jos oricand. o sa incerc cu autocolant intai, daca nu e ok, pun pleoape si gata, dar inca nu m-am decis daca sa pun pe semnal sau nu , sunt in dubii ))" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
care imi face si mie un bad boy look? multumesc anticipatAttached Files
Comment
-
-
Comment
-
Comment