Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
jenti
va rog frumos daca puteti sa imi faceti si mie o modificare cu jentile din poza.sa fie in jur de 17 cam asa....Ps:vreau sa le achizitionez cat mai repede dar buba este ca sunt pe rosu si nu stiu cum vin.....
Comment
-
Jante
Am facut jantele nu am prea avut chef de munca am facut si o suspensie sa-ti faci o idee. Eu primul lucru care l-as face la masina ta soft si niste arcuri sport putin taiate si ar schimba mai mult aspectul arcurile,cat despre soft o sa ai 115 CP ASIGURATI si vei simti diferente mari! BAFTAAttached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Originally posted by catalinnyk View Postsalut colegi puteti sa imi schimbati spoileru fata cu cel din poza 1 si daca se poate pune si coalantu pe capota multumesc si drumuri bune
Daca-ti dau un cartonas si iti explic gestul prin: "............" iti convine? Chiar iti e lene sa rogi pe cineva sa iti faca ceva? Daca vor, baietii iti fac, daca nu, NU! Next time ai rosu!Last edited by andy_x3m; 18 June 2010, 09:54.sigpic
Comment
-
nu prea mi-a iesit super...dar merge sa iti faci o ideeAttached Files
Comment
-
salut
cine vrea sa imi faca si mie un bad boy look si inlcuirea grilei cu plasa?alta poaza nu am gasit.multumescAttached Files
Comment
-
-
salut baieti...as vrea si eu buza de jos a barii negru mat, plafonu negru mat, bandourile albe, jante de prestige...si asa de smecherie daca puteti, faruri streetstorm sub pleoapele astea ms anticipat..Attached Filessigpic
Comment
-
rezolvat
nu mi-a iesit prea binedar sper sa iti placaAttached Files
Comment
-
mcv
Salut urc si eu masina mea poate ma ajutati si pe mine cu niste modificari.
Alegeti voi care este mai potrivita ,multumesc.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
re
am facut si eu loganul cu Bad boy si ceva in plus sper sa-ti placaAttached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Mishulica, modifica urmatoarele te rog:
-poza 1 - plasa in locul grilei
-poza 2 - geamuri fumurii, cam 50%, nu vreau negre.
Mersi mult!
LE: a, si mai vreau ceva. Jantele astea, pe 15''Last edited by Niki; 23 June 2010, 11:56.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Bun.
La culoarea Golanului o folie,jante,proiectoare,arcuri poate si plafonul mat ar merge de minune. +multe altele.Attached Filessigpic
!
Comment
Comment