Vreau si eu... ornamentul cromat de pe calandru fata si manerele de la usi in culoarea caroseriei... lasata si jantele cu talon mai mic la anvelopa... Multam
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
scuze de intarzieream avut probleme cu pc`u
sper sa va placa
Comment
-
rezolvat
Comment
-
cine se indura sa imi puna si mie o pereche de faruri cu ,,angel" negre , fara pleoape, badboy... sau altceva. multumescAttached Files
Comment
-
-
As dori si eu daca se poate, sa imi faceti jantele albe odata alb si fara capac la prezoane si odata albe cu capacul de la prezoane tot alb, iar daca nu deranjez, o combinatie, jantele albe si capacele negre, ca o idee.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
danny90
am incercat eu...dar trebuia sa pui o poza si cu capacul de la prezoane.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
imi cer scuze de dublu post am uitat poza:Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
poza
Am facut cate ceva in plus modelu de jante sta bine cu steaua neagra la jantele de prestige,dar arata binisor si asaAttached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
poza cu capac la janta
janta dani 90Attached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
Comment