Originally posted by bgd_puya
View Post
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Omu' ti-a facut ceva finut, cum se poarta acum... Ce vrei tu acolo este fix definitia coca-style-tuning, fara suparare.
Cele 2 dungi albe n-au ce cauta pe logan, mai ales ca nu le vei putea face vreodata sa fie drepte, apoi vrei sa o incarci extrem cu spoilere, eleroane, sepci si alte balarii.
Pune mai intai suspensia, rotile si abia apoi te apuci de spoilereala. Altfel o sa dai gres, ca altii de pe aici, de pe forum.
Comment
-
un spate de ph2 facut cand eram mai tanar
e ceva gen ce ai vrea tu...mai full asaAttached Files
Comment
-
coca style nu e ca am vazut o multime de loganuri si etc..iar poza lu mishu cu loganu portocaliu e super..;) doar un clean nu arata deloc bn in poza data..dak o mia lasa putin era super..
Mihu ms..e super asa;)
Comment
-
Dragii mei photoshop-eri am lansat o provocare cu sansa de finalitate si un premiu interesat. Aruncati un ochi AICIsigpic
Comment
-
Salut!Te rog frumos as vrea si eu si eu cromul din fata si spate, sigla dar doar ce e crom unde scrie dacia sa ramana asa si logan vopsite negru lucios, s-au tot ce e pe porbagaj vopsite in culoare masini dar la fel sa ramana unde scria dacia la fel si daca se poate sa-mi tai pleoapele sa ramana doar pe far..Last edited by ady_green; 18 October 2010, 22:50.
Comment
-
Si mai as vrea sa dispara proiectoarele! in genul lui ARN
Comment
-
Si mai as vrea si consola tot negru lucios!MultumesScz de dublu post
Comment
-
am incercat ceva, nu prea a iesit dar ca sa iti faci o idee e bunaAttached Files
Comment
Comment