Este dricul meu Gicule, dar va fii ori cel mai frumos ori cel mai urat Logan din clubul nostru .Multumesc dar mai astept si alte modificari (poze).
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by Cezar View PostMultumesc. Ma gandeam cum ar arata si in varianta de 17'', insa par ale naibii de urate.)
Multumesc inca o data.
Ce zici de Borbet LV4?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Salutari.
As vrea si eu un tuning,cel putin virtual ,cu cateva modificari.
1.Vopsirea grilei fata,a cromului si a plasticului de langa proiectoare in culoarea masinii si renuntarea la sigla Dacia si la suportul de numar;numarul cu marginea alba + eliminarea bandoului cromat din spate.
2.Modelul de jante Wolfrace PRO Lite 15"(sau alta dimensiune care sa arate omeneasca,nu prea mica + transformarea marginei din rosu in culoarea masinii) impreuna cu gumele care sunt acum pe masina/altele cu un talon mai mic(Marangoni zeta linea 195/50/R15 sau GoodYear Eagle F1 195/45/16 sau un model asemanator care sa nu fie exagerat de scump)
Poze pentru inspiratie atasate.Multumesc anticipat!
Comment
-
Ti-am pus alte jante ;)
Comment
-
un badboy si o vopsire integrala dupa, in negru mat si negru lucios, ma ajuta cineva? MultumescAttached Files
Comment
-
salutare la toata lumea
vreau si eu niste dungi pe masina ..asa ca va rog puneti ceva virtual aici pe mai multe culori si mai multe modele de dungi.Important e sa dea bine pe masina .Va multumesc .
ps. La difuzorul din spate ...modelele(triunghirile) acelea mai proeminente sa le faceti cu portocaliu,o varianta si cu un visiniu mai inchis la culoare (visina putreda) o alta varaianta.Attached Files- Imag022.jpg (398.6 KB, 133 views)
- Imag024.jpg (419.7 KB, 96 views)
- Imag025.jpg (324.6 KB, 83 views)
- Imag027.jpg (389.2 KB, 68 views)
- Imag028.jpg (375.9 KB, 60 views)
- Imag030.jpg (380.6 KB, 36 views)
- Imag031.jpg (377.5 KB, 43 views)
- Imag032.jpg (376.8 KB, 57 views)
- Imag023.jpg (394.9 KB, 46 views)
- Imag029.jpg (372.6 KB, 42 views)
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
va rog frumos, daca se poate faceti-mi si mie suportii de la proiectoare plasa de jos de la bara in culoarea grilei... multumesc frumossigpic
Comment
-
poza
Am facut cat de cat ceva acoloAttached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
Comment