daca se poate vreau si eu in carbon capota, plafonul, portbagajul, oblinzile (complet) + ornamentul din jurul proiectoarelor de ceata. evident, masina lasata putin mai jos
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
sa nu uitati elementele descrise mai sus din carbon :PLast edited by rares.13rrs; 3 September 2010, 16:01.
Comment
-
sorin am facut eu bad boy nu e stralucit...dar cred k poti sa-ti faci o idee ...sper sa-ti placa.
ps:fiind imaginea prea mare de la modificare nu se incarca pe pagina doarece avea 17 mb...asa ca am dat copy paste in paint si am salvat-o ca imagine.Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
ma ajuta si pe mine cineva ??? vreau si eu la poza asta capota de la motor albastru mat si inca una si capota si plafonu mat ...sper sa fie buna una din poze ...
maine dimineata imi vopseste capota de la motor si inca nu stiu daca arata bine sau nu cu mat ...daca nu ma hotarasc imi face capota roz
multumesc anticipat"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
-
mishurs esti un domn ...
plimbandu-ma in seara asta am gasit asa ceva ... deci stiu cum v-a arata maine masina meaAttached FilesLast edited by mc_alienu; 6 September 2010, 21:53."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
salut!puteti potrivi farul asta la masina?
multumescNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Vreau cate un proiector in locul punctelor rosii Mishule.Attached Files
Comment
-
@alexpeed...nu te supara dar am incercat eu ceva...nu e foarte reusitAttached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment