ok..incerc dar faza cu 4 proiectoare sper ca e gluma )))
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
-
imi cer scuze dar bad boy-ul nu mi-a iesit cum trebuie...o sa las maestrii photoshopului sa-ti faca cum trebuie ..sincer am incercat.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View Postsalutare la toata lumea
vreau si eu niste dungi pe masina ..asa ca va rog puneti ceva virtual aici pe mai multe culori si mai multe modele de dungi.Important e sa dea bine pe masina .Va multumesc .
ps. La difuzorul din spate ...modelele(triunghirile) acelea mai proeminente sa le faceti cu portocaliu,o varianta si cu un visiniu mai inchis la culoare (visina putreda) o alta varaianta.
Sincer dungile nu dau bine pe mcv pe capota,plafon...etc (parerea mea).
Mai bine ceva mai finut in genul asta. ,bineinteles in n culori.Last edited by vdmihai; 10 September 2010, 13:27.sigpic
!
Comment
-
salutare
nu am mai scris cam de mult pe aici dar am si eu o rugaminte daca se poate
atasez 3 poze si as dorii sa vad si eu cum sta masinii cu o bara de mcv neagra completa si sa fie cu plasa jos si sus
multumesc celor care isi vor da silinta
Comment
-
salutare tuturor,as dori sa-mi face-ti cu negru pe geamurile laterale(spate-fata)si luneta si in asa as sti daca se merita si arata bine cu folie
ps.luminozitate nu asa de inchis sa se vada si in interior cat de cat de afara
Comment
-
ceva de lucru...
-bad boy
-bandourile scoase..
-arcuri
-sa scoti si incuietoarea de la portiera...
-daca reusesti sa spoilerele sa para ca sunt imprimate in caroseria masinii..
-si un alb mat turnat pe masina..__________________
sigpic
Comment
-
O sa iasa ceva frumos Kolaka, iti spun de pe acum . Mult succes in realizariFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
@kolaka: 1-bad boy
2-bandouri scoase
3-clante scoase
4-arcuri(lasata)
5- bara fata integrata in caroseria masini...
atat am putut sa-ti facAttached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment