salut ! Am si eu o rugaminte la voi. Vreau si eu un clin la portbagaj si un bad boi la capota si masina mai lasata. si sa stergeti aparatorile acelea de pe bara va rog..Va multumesc !
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
vreau si eu un difuzor de ph1 pus,si tot interioru unde este nr negru facut daca se poate!Last edited by pipan; 23 November 2010, 21:31.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
se poate acele verzi ,zona de la 4500 la deal rosie si afisajul central un rosu inchis(spre visiniu)Attached FilesNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
e bine ? ( 10 caractere )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
asta cu bordul chiar nu mi-a iesit dar poate iti faci o idee ....
ps: la afisajul central am pus prea mult rosu de asta nu prea se mai vad cifreleAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Salut.. poti sa imi pui si mie niste proiectoare ? si un bad boy la capota si dak se poate sa imi scoti acele aparatori de pe bara....Multumesc anticipatAttached Files
Comment
-
Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Originally posted by boly76 View Postse poate acele verzi ,zona de la 4500 la deal rosie si afisajul central un rosu inchis(spre visiniu)Attached FilesCelor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
Comment